miercuri, 1 noiembrie 2017

Transpiblock -transpira din nou la loc!

De cativa ani ma tot confrunt cu transpiratia excesiva si incercand sa tin sub control aceasta problema am decis sa cumpar mult laudatul  Transpiblock. Am ales varianta mai mica de 25 ml pentru  piele sensibila si am dat pe el cam 19 ron. Am zis sa il incerc pe acesta si daca este ok, sa cumpar si varianta mai mare de 50 ml.




L-am folosit asa cum era scris pe instructiuni, doar ca nu am renuntat la deodorantul meu , ci l-am folosit ca si ajutor in lupta cu transpiratia.
Stiu ca nu e ok sa se blocheze glandele sudoripare , ca este bine ca acestea sa elimine toxinele din organism, pentru ca prin transpiratie se scapa si de toxinele acumulate in corp.

Sincer , nu am vazut nici o ameliorare , nici un efect. Mi-am facut si analize la tiroida, pentru ca se asociaza uneori transpiratia in exces cu probleme ale tiroidei, si nu mi-a iesit nimic peste valorile normale.

Doar ca de cand am pus cateva kg in plus, am resimtit acest neajuns. Pot spune ca nu l-as recumpara, pentru ca aproape 2 luni mi se pare o perioada destul de ok pentru a-mi da seama daca are vreun efect sau nu. Poate in cazul altor persoane isi face treaba, dar in cazul meu a fost dezamagitor.
Iar ce scrie pe roll on ca o singura aplicare asigura protectie  de la 3 la 5 zile, mi se pare o mare ABERATIE!!!!
1. Nu te mai speli 3, 5 zile???
2. Nu cred ca s-a inventat deodorantul care sa ofere protectie atata timp!!



Am incercat si acest produs, iar in cazul meu nu a functionat. Ati folosit acest produs? Cum faceti fata transpiratiei excesive ?

2 comentarii:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!