luni, 15 august 2016

L'Oreal Professionnel Instant Clear antimatreata- pareri

 L'Oréal Professionnel este brandul profesional numarul 1 în întreaga lume, creat de către și pentru coafori, destinat exclusiv saloanelor de coafură.
Ingredientele sale:
Zinc pyrithione: Reduce apariţia mătreţii încă de la prima utilizare.
Acid glycolic  : purificare profundă și efect de calmare pentru scalp.
Acid citric: conferă un plus de strălucire. Incell: reparare profundă a fibrei.
Incell: repară.
Daca tot ma confrunt cu matreata, tot incerc diverse sampoane, Si astfel am profitat de oferta lunii iulie la magazinul Profihairshop si mi-am cumparat un sampon antimatreata pentru par vopsit de la L'Oreal Professionnel. La reducere a costat 43 ron , avand 250 ml.

Cam scump, ce e drept, dar e profesional si am zis sa ii dau o sansa. L-am pus la treaba sa vad efectele sale.
Are  textură cremă-gel densă albă,mirosul este unul discret, floral, asemanator cu cel al sampoanelor folosite in saloane.

L-am folosit fara balsam  sa vad exact cum se comporta parul dupa, si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ce frumos se descurca si se coafeaza!! Numai cand aplicam balsam sau masca de par mai aveam asa un par usor de pieptanat si coafat!!

Se cunoaste ca ingredientele din acest sampon sustin parul vopsit si il fac usor de pieptanat!!





Dar cand vine vorba de matreata, desi m-am incapatanat sa il folosesc timp de 2 saptamani, nu am observat nici o imbunatatire .Chiar din contra , senzatia de mancarime la nivelul scalpului si matreata tot erau prezente.

Asa ca i-am dat o pauza si am revenit la arhi cunoscutul Head&Shoulders, de care nu eram asa incantata pentru ca are parabeni, sulfati, etc, dar e singurul la care parul meu reactioneaza si scapa de problema matretii. Oricum , tot navigand pe Youtube am intalnit multe bloggerite care il lauda in ciuda ingredientelor sale mai putin naturale.

Deci revin un pic dezamagita la un vechi sampon, si chiar nu stiu daca sa mai incerc alt sampon profesional sau nu!!

2 comentarii:

  1. nu am auzit de acest sampon ,iar in materie de matreata chiar nu mai stiu ce sa folosesc ,la mine functioneaza cat de cat cel tot cu parabeni si chimicale

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu l-am incercat pe acesta si tot H&S e mai bun dar la fel nu ma incanta sa il folosesc din cauza parabenilor si al sulfatilor. Iti pot recomanda nizoral ( aici in Londra se gaseste in farmaci) iar pe youtube o fata recomanda samponul kerium de la roche posay

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!