vineri, 27 mai 2016

Sampoane -noi dezamagiri!

De cand tot cumpar si incerc o sumedenie de sampoane, am ajuns si la postarea in care va vorbesc despre sampoanele pe care nu le voi mai recumpara, pentru ca nu s-au adaptat nevoilor parului meu, si mi-au provocat matreata. Aceasta este marea mea problema atunci cand incerc un nou sampon : daca va trece testul matretii si ingrasarii parului. Am folosit si sampoane din  supermarket, din farmacii , de la plafare , chiar si profesionale cum veti vedea mai tarziu citind acest articol, si unele asteptari nu au fost indeplinite.



Primul e cel de la Wella Profesional pentru par vopsit - a costat cam 40 ron si  mi-a provocat matreata, deci nu a fost ok.Singurul lucru ok a fost mirosul dulceag, care persista pe par.


Sampon dermatologic  de la Home Institut cumparat din plafar- 32 ron. Aceiasi problema, plus ca fiind special pentru par gras, imi usca varfurile mult prea tare.

Stiti ca daca aveti parul  predispus a matreata , multi sitlisti nu recomanda folosirea unui sampon pentru aceasta problema, pentru ca e prea agresiv cu scalpul, il va usca, si va rezulta fix problema de care vreti sa scapati : matreata!!




Din gama Schauma am incercat samponul pentru volum, a costat cam 7 ron, dar a fost soldat cu acelasi esec.


Samponul Natural World in care chiar imi pusesem sperante, de la primele utilizari si chiar promitea , a ajuns tot sa fie folosit pe post de gel de dus. A costat 30 ron  la gramaj de 500 ml.


Sampon Farmec cu Argan- 10 ron.  A fost o perioada cand toata lumea dorea sa incerce produsele care contin ulei de argan. Asa am procedat si eu cumparand acest sampon, dar nu a fost pe placul parului meu.

Asa ca mai tot incerc diverse sampoane care nu sunt neaparat  create pentru a inlatura matreata.

Voi ce sampoane pentru matreata folositi?

6 comentarii:

  1. greu cu matreata. O perioada am folosit cu succes sampon antimateata cu ichtion - gerovital si a fost ok, insa acum probabil s a obisnuit scalpul cu el ca nu mai este eficient.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de la Gerovital h3Derma am scapat de matreata, dar apoi am folosit alt sampon, si problema a reaparut

      Ștergere
  2. N-am incercat niciunul de pe lista ta. Ai incercat samponul anti-matreata cu rodie de la YR? Sotului meu ii place mult si il scapa de matreata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc șamponul head&shoulders varianta clasica și nu am deloc probleme cu mstreata(eu am parul gras)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foloseam si eu varianta cu mentol, dar de la ceva timp mi se ingrasa tare parul de la el si am zis sa folsoesc altceva. Plus ca nici cu matreata nu mai era asa eficient...In plus mi se duce vopseaua repede din par

      Ștergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!