joi, 3 martie 2016

Primul meu sampon profesional Joico


A venit luna martie, luna cadourilor, si cum toate meritam sa ne rasfatam  , am zis sa ma rasfat si eu cu un produs nou, care se afla pe lista mea de produse de testat.


In goana mea dupa gasirea samponului perfect, am asteptat cu nerabdare sa primesc coletul in care se afla primul meu sampon profesional.

Emotii, asteptari, si samponul a ajuns.In colet am mai primit cadou o pasta de dinti MediBlanc Whitening 10  ml, care a fost super, si cu siguranta la o comanda viitoare o voi alege .Este cu un miros fresh, racoritor, si simti cum iti curata dintii!!


Dar sa revenim la vedeta acestei postari , samponul Joico!

Mi-am pus multe sperante in acest sampon Joico K-pak , care speram sa imi schimbe total parerea despre sampoanele profi.

Sa va spun de  ce sunt neincrezatoare in aceste sampoane: se vand  online, sau in saloane, si toata lumea le lauda dar citind ingredientele unora dintre ele, nu mare mirarea mi-a fost cand am vazut parabeni, si alte chestii mai putin sanatoase.

Dar am zis sa fac un compromis, deci caut ce e mai natural pentru parul meu, am zis "Hai sa incerc si unul profi"!
Zis, si facut! Am dat comanda pe Aoro ,a ajuns coletul, am pus samponul la treaba.
Iata descrierea lui pe site-uri :

"Acest sampon cremos lasa parul curat, hidratat si stralucitor ,oferind in acelasi timp o alunecare lina a pieptenului pe parul ud , dupa spalare.
Ideal pentru cei care locuiesc in zone cu apa dura, inotatori, utilizatorii de produse de styling sau produse chimice.

Un decantor de calitate profesionala care elimina acumularea de produse de styling, depozite de minerale si clor, care pot modifica culoarea parului sau inhiba serviciile chimice.

Clarifying Shampoo realizeaza o curatare profunda, si are si un efect de scrub. "

Sampon Joico K -PAK

De la un sampon profesional astept sa imi curete parul, sa nu mai am probleme cu matreata, si sa il simt moale si hidratat, ca atunci cand ma spal pe par la salon.

Dar sa vedem si parerea mea:

 Are 300 ml si a costat 51 ron. Pretul este unul destul de mare, dar avand in vedere ca are cantitatea dubla fata de  multe sampoane din comert, eu zic ca se merita. Mai ales ca eu am cheltuit in ultima vreme o suma mult mai mare de 50 ron incercand toate sampoanele fie din  hipermarketuri sau farmacii, plafare, etc..

Are un miros floral, delicat si o consistenta cremoasa usor sidefat la culoare.Am samponat parul de 2 ori cum fac eu de obicei. Dupa, parul era cam uscat si era nevoie sa aplic balsam.Deci s-a vazut ca e mai agresiv cu parul pentru a-l curata de orice urma de produse de styling sau de matreata, ceea ce nu ma deranjeaza.

Imi place ca, dupa cateva utilizari  culoarea parului  e mai deschisa, mai stralucitoare. Nu mi-a provocat matreata , deci are un mare plus de la mine!


In acest video vi se expica exact ce face acest sampon, pe care il voi recumpara!

Sampon Joico K-PAK

Voi ati patit asa? Sa utilizati produse profesionale, dar sa nu aibe efectele dorite?

7 comentarii:

  1. nu stiam de acest produs ,sper ca fie si super de calitate

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant produs, nu am incercat nimic de la Joico dar am avzut ca au si seturi la preturi atractive

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da preturile sunt bune, mai ales la promotie.Important sa iti priasca

      Ștergere
  3. Mi-a fost laudat Joico foarte multa vreme, pana am incercat si eu un sampon si un balsam cumparate in salon. Pe parul meu nu au avut mare efecte, dar alte prietene au fost f multumite de el. Conteaza sa ai produsul potrivit parului tau :)
    Anyway, sunt dispusa sa-l incerc si pe asta!!

    www.delianastasia.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu dupa cateva utilizari, am avut aceiasi experienta neplacuta

      Ștergere
  4. There's certainly a great deal to find out about this subject.
    I like all the points you've made.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!