vineri, 25 martie 2016

Luminoil -PRODUSUL MINUNE!!

Par degradat, aspru, tratat chimic, varfuri casante, cu aspect de matura? Toate acestea pot fi de domeniul trecutului gratie produsului LUMINOIL, de la ELGON. In doar cateva minute, parul redevine stralucitor, matasos, placut la atingere si, foarte important, LUMINOIL nu lasa parul gras. Este extrem de practic si de simplu de aplicat, avand si avantajul de a face parul extrem de usor de pieptanat. Astfel, dupa ce parul este proaspat spalat si putin uscat cu prosopul, se aplica LUMINOIL, se lasa timp de cateva minute sa actioneze, minimum 5-7, dupa care se limpezeste. Este o etapa de tratament intermediara, practic, intre folosirea samponului si masca. Foarte important: produsul nu se agita, inainte de utilizare, desi toata lumea are tendinta sa faca asta. Rezultatele sunt garantate si se vad de la prima aplicare!

Cam asa suna descrierea acestui tratament minune si ceea ce se asteapta de la el. Eu l-am  folosit si pot spune ca este primul  produs de la care primesc exact rezultatele mult laudate de producator.
Dar sa va povestesc cate ceva despre acest brand,

LUMINOIL este un produs unic in lume, premiat in anul 2014 in America de Sud la capitolul inovatie, singurul care are proprietatea de a patrunde si de a repara firul de par din interior spre exterior, procedura inversa fata de toate celelalte produse restructurante.


Complex de substanţe restructurante şi protectoare ale firului de păr. Indicat pentru părul vopsit, decolorat, fin şi deshidratat. Luminoil este absorbit în mod integral de păr. Nu îngreunează, nu îngraşă, iar părul are un rezultat natural de restructurare, plăcut la atingere, puternic şi uşor de spălat.
Tratament estival, poate fi utilizat pe post de “ulei waterproof”, pentru a proteja părul de razele UV, de clor şi de sare. Se elimină prin spălarea cu şampon.
Este produs in Italia si nu contine parabeni, ceea ce e un mare plus. Eu l-am folosit fara a agita flaconul si a iesit sub forma de spuma, si am aplicat si pe scalp, fara  a avea apoi probleme cu matreata.Dar daca cumva agitati flaconul, va iesi sub forma aproape lichida de culoare rozie.
I-am intrebat pe cei de la Elgon si au zis ca se poate aplica si pe scalp fara probleme si cat de des vreau eu, deci nu e o restrictie la aplicare.

Aceste informatii nu le gasiti pe site-ul lor, eu i-am intrebat pe pagina lor de facebook si au fost foarte prompti in a-mi raspunde.

Mirosul este unul al unei vopsele cu amoniac, de aceia ne sfatuiesc sa fim atente la aplicarea lui mai ales in apropierea ochilor.Sa nu va atingeti ochii dupa ce ati aplicat tratamentul si incercati sa tineti un geam deschis in baie, preventiv!
Eu ma spal cu capul in jos si atunci firele de par sunt apropiate de zona ochilor si cand e mai mult aer, e mai ok.Nu am resimtit nici o iritatie sau altceva, ceea ce e ok.Deci doar putina grija trebuie sa avem.
In ciuda mirosului si a faptului ca unele persoane chiar nu suporta mirosul de amoniac, eu le sfatuiesc sa dea o sansa acestui produs pentru ca vor fi uimite de rezultat!
Si , cum va spuneam, am aplicat tratamentul pe par, apoi am asteptat cumintica si cu sufletul la gura 7 minune asa cum scrie pe site-ul lor.

Rezultatul in schimb e unul wow!! Cred ca este primul produs pentru par care intr-adevar isi face efecul si rezultatele se vad de la prima aplicare.
Nu am mai aplicat balsam pentru ca parul meu era foarte usor de pieptanat si aranjat.

Dupa coafarea ca de obicei parul este mult mai stralucitor, si il simti ca atunci cand te duci la salon pentru tratamente cu produse profesionale si mai scumpe.


Pe site-u lor gasiti o gramada de produse profesionale pentru orice nevoi ale parului vostru, si chiar se merita sa investim in produse de calitate , mai ales ca se si vad rezultate.Iar cand sunt la promotie, economisiti si cativa banuti!

Urmatorul produs pe lista mea este Argan Oil, pe care in aceasta perioada il gasiti la reducere la 66 ron ( redus de la 90). Fiind asa de mult laudat , si avand experienta aceasta minunata cu Luminoil, chiar mi-l doresc, si sunt sigura ca nu ma va dezamagi!

Ati incercat vreun produs Elgon?
Stati pe aproape , caci in curand posibil sa urmeze un concurs premiat cu un produs minune!

2 comentarii:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!