marți, 15 septembrie 2015

Produse pentru ingrijnirea parului + CONCURS

De curand am primit o noua comanda Aoro. Coletul meu continea:


Macadamia Natural Oil  - e prima data cand comand acest ulei.Eram foarte curioasa cum este, mai ales ca am citit pareri bune despre el pe alte bloguri.







Spuma par Label M.- am ales varianta mini in ideea de a completa valoarea comenzii.La prima utilizare este strong , dar imi place enorm! Nu lasa parul imbacsit si  confera mult volum parului.Eu am folosit-o pe parul umed inainte de a-l coafa, si confera  fixare foarte mare parului.In plus ma confruntam cu o mare problema: atunci cand imi puneam parul pe bigudiuri sau il tineam prins peste noapte sa se onduleze natural, indiferent ce spuma de par foloseam inainte sau ce fixativ foloseam dupa ce aranjam parul, tot nu tineau acele bucle. Am un par destul de dificil, moale si care  la 2 zile maxim se ingrasa si trebuie spalat.


Folosind aceasta spuma, situatia s-a schimbat radical! Am aplicat inainte de a-mi prinde parul in coc si am dormit asa 8 ore.Dimineata parul nu numai ca arata super, plin de volum si bucle, dar acea coafura mi-a rezistat 8 ore, ceea ce pentru mine e chiar un miracol!

Sampon Ducray Squanorm- il comand  iar si iar si iar! Este samponul pe care il  folosesc pentru o afectiune a pielii numita : ptiriazis versicolor.Ingredientele lui stopeaza acele pete inestetice care apar pe piele in cazul acestei afectiuni.Se foloseste ca gel de dus, se lasa sa actioneze cateva minute si se spala ca corpul ca de obicei.


Eu il folosesc cam de 2 ori pe saptamana  si rezultatele nu intarzie sa apara.Intr-o zi l-am folosit si pe post de sampon si a fost foarte ok pentru parul meu gras cu tendinta de ingrasare.Deci pentru mine e o dubla investitie pentru ca il folosesc si pe post de gel de dus si pe post de sampon.


Dar cel mai mult il cumpar pentru efectele lui contra acestei ciuperci ale  pielii, care mai ales in sezonul cald isi face de cap!!


Daca sunt persoane printre voi care se confrunta cu aceiasi problema, le recomand sa incerce acest sampon pentru ca fata de alte produse mai scumpe , el da rezultate cat de cat repede.







Dar acum dupa ce v-am prezentat comanda mea si fiecare produs in parte, asa pe scurt, ,vreau sa va povestesc mai multe despre uleiul de par Macadamia.Fiind prima daca cand am utilizat acest brand , eram tare nerabdatoare sa vad efectele sale si daca e chiar asa cum povesteau multe fete.

Macadamia Natural Oil este o companie din Los Angeles, fondata cu doar trei ani in urma (in plina criza economica) si reprezentata deja in 86 de tari. Business-ul a demarat cu o echipa alcatuita din 2-3 persoane si o gama relativ restransa de produse, pentru ca in prezent numarul celor din staff sa se fi triplat, la fel si solutiile destinate ingrijirii parului.






Uleiul reparator Macadamia Natural Oil se poate folosi atat pe parul uscat cu prosopul cat si pe parul complet uscat, intre spalari, pentru un plus de hidratare. Eu l-am utilizat inainte de uscare, aplicand 2-3 picaturi in palma, omogenizandu-le si repartizandu-le apoi pe lungimi. Parul meu nu doar ca s-a aranjat mai bine cu foehn-ul, ci si timpul de uscare a fost redus simtitor. Iar partea cea mai buna este ca uleiul cu pricina nu incarca absolut deloc parul, nu lasa acea pelicula grasa la suprafata si ii confera senzatia de volum (deoarece hraneste si hidrateaza parul eficient, acesta pare mai greu si mai bogat).



Mai multe informatii gasiti si pe site-ul lor oficial Macadamiahair.com



Senzatia de par mai bogat este cea care mi-a placut cel mai mult la acest ulei si sunt sigura ca pe viitor il voi recumpara, pentru ca este bine sa il folosim nu numai pe perioada verii cand razele UV ne ataca firul de par , ci si in celelalte anotimpuri.Nu incarca deloc firul de par ,ceea ce mi-a placut cel mai mult.De obicei mai toate uleiurile de par oricat de light s-ar dori, tot lasa acea senzatie de gras,cel putin eu asa am patit cu uleiurile incercate pana acum.
Pana am incercat acest ulei, de aceia vi-l recomand!

Ce produse din cele comandate de mine ati incercat sau ati dori sa incercati? Pe viitor voi incerca si alte produse pentru ingrijirea parului marca Macadamia.

La final va ofer o surpriza!! Un parfum nou nout So Elixir Bois Sensuel de 50 ml pentru cine comenteaza acest articol si  cine este activ pe pagina de facebook a blogului primeste o sansa in plus.Cine comenteaza aici are o sansa , cine mai comenteaza si la facebook inca o sansa.E simplu nu? In plus dati share acestei postari si lasati linkul public de share alaturi de comentariul vostru. Pe data de 1 octombrie aflam castigatoarea!







61 de comentarii:

  1. Nu am incercat nici un produs dintre cele prezentate in articol.dar mi-as dori sa incer uleiul de Macadamia,am auzit ca este foarte bun pentru par <3
    Share: https://www.facebook.com/rodica71/posts/911596032263840?pnref=story
    Multumesc pentru articol si concurs,o zi frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc uleiul de Macadamia,cred ca face minuni pentru par.
    share> https://www.facebook.com/avramescu.evelinamihaela/posts/924535157584202?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  3. Asi vrea sa incerc Uleiul reparator Macadamia Natural Oil ,dupa prezentare m-ai facut curioasa
    Share https://www.facebook.com/andreea.cristi.94/posts/417705928423099?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  4. Share:https://www.facebook.com/ramonaelena.dancea/posts/500799923428408?pnref=story
    Nu le-am incercat, dar am citit doar recenzii bune si mi-ar placea sa incerc uleiul reparator pentru ca am parul deteriorat din cauza decolorarii.

    RăspundețiȘtergere
  5. as vrea sa incerc uleiul de Macadamia, in ultima perioada am probleme cu parul si sper sa se rezolve cu acest ulei

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am folosit produse Macadamia, insa am auzit o multime de pareri bune despre ele. Mi-ar placea sa incerc uleiul de Macadamia!
    Share: https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1652619661682311?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am folosit ulei pt par , desi as avea nevoie fiindca am parul cam deteriorat. Mi-a placut descrierea ta si m-ai facut curioasa. Share: https://www.facebook.com/aylinutza.alina/posts/816779985109525?pnref=story . Am lasat like, share si comm si pe facebook.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-as dori sa incerc Uleiul reparator Macadamia Natural Oil,interesanta prezentarea,la parul meu se incadreaza perfect.
    Share:https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/841072459344539?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  9. mi doresc uleiul de Macadamia,cred ca face minuni pentru par.

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.facebook.com/bejan.anca.9/posts/10203599132173637?pnref=story
    mi-as dori sa incerc uleiul pt par pt ca am probleme

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu siguranta citind articolul si descrierea produsului sant tentata sa folosesc
    Uleiul reparator Macadamia Natural Oil,deoarece datorita vopsirilor repetate,expunerii la soare parul meu necesita hidratare.
    Share-https://www.facebook.com/elena.racovita.73/posts/1624342314494491?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.facebook.com/gabriela.nastase.58/posts/10207821085674572?pnref=story
    fain articol, cred ca o sa il cumpar si eu pe aces domn minunat ulei, ca si asa imi maltratez parul lunar cu domnisoara vopsea

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-ar placea sa incerc uleiul de par de la Macadamia Natural Oil.
    Share: https://www.facebook.com/denise.ad.31/posts/683829798420075?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  14. Nepotul meu se confrunta cu aceasi afectiune si daca la tine a avut rezultate bune Samponul Ducray Squanorm o sa-l testeze si el in speranta ca va avea efect.Cat despre mine ,eu sant tentata de Spuma par Label M.
    share-https://www.facebook.com/marin.theodora.5/posts/890417157714152?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am folosit niciun produs Macadamia,dar mi-ar placea sa testez acest ulei.
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/911323612292365?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna!
    Nu am folosit uleiurile de la Macadamia, insa cred ca o sa le incerc in scurt timp pentru ca in ultima vreme mi s-au despicat varfurile firelor de par si parul imi este mult mai fragil decat acum cateva luni, probabil si de la schimbarea de anotimp.
    Am dat share pe Facebook: https://www.facebook.com/sofy.ene.104/posts/1632206917046964

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu am avut ocazia pana acum sa incerc vreun produs Macadamia Natural Oil,dar am citit mai multe pareri despre acestea si toate erau pozitive,asa ca as fi curioasa sa incerc uleiul reparator,sunt curioasa cum se va comporta parul meu.
    Am dat share articolului : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/1058043154228054?pnref=story
    O zi minunata iti doresc !!

    RăspundețiȘtergere
  18. este un ulei pe care nu l-am incercat pana acum

    share:https://www.facebook.com/andreea.irinal/posts/1628762200709248

    RăspundețiȘtergere
  19. mi-ar placea sa incerc Macadamia Natural Oil
    https://www.facebook.com/mihaela.durac.54/posts/1042329049133825?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  20. Mi-ar placea sa incerc uleiurile de la Macadamia.
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10205469586078596?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu am incercat ,dar mi-as dori tare mult sa incerc uleiul de macadamia deoarece am auzit ca face minuni parului Share:https://www.facebook.com/adriana.aloman.5/posts/522751007881053

    RăspundețiȘtergere
  22. Uleiul reparator Macadamia Natural Oil l as incerca ,t,g

    RăspundețiȘtergere
  23. Am folosit uleiul de Macadamia si il folosesc in continuuare,foarte bine ii merge parului meu,in special varfurile sunt sanatoase.
    share: https://www.facebook.com/apostoiu.mihaelaflorentina/posts/1011007085618088

    RăspundețiȘtergere
  24. Din pacate nu l-am incercat pamna acum desi am mare nevoie de asa ceva ,deoarece am auzit numai cuvinte pozitive la adresa lui, Multumim mult pentru ca te gandesti la noi, O zi buna iti doresc
    share :https://www.facebook.com/pusa.raisa/posts/949642938406183 pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  25. Sunt foarte curioasa in privinta uleiului de par. Singurul pe care l-am folosit eu e cel de la Yves Rocher pentru par si corp.
    Share: https://www.facebook.com/rodimiha/posts/942740232434049?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  26. Imi doresc uleiul de Macadamia am auzit ca este super bun mai ales pentru schimbarea anotimpului.
    https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/865412746869081

    RăspundețiȘtergere
  27. https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/865413776868978

    RăspundețiȘtergere
  28. mi-ar placea sa incerc Macadamia Natural Oil
    share https://www.facebook.com/smarandache.daniella/posts/1669856806583092

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu am folosit niciodata Uleiul de Macadamia si mi-ar placea sa-l incerc . Multumim pentru concurs.
    Share ;https://www.facebook.com/pusa.raisa/posts/949762741727536

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu am încercat niciunul dintre produsele prezentate de tine, însă m-ai făcut curioasă și mi-ar plăcea să încerc Macadamia Natural Oil, mai ales că părul necesită o îngrijire mai atentă acum, că vine iarna și nu trebuie să mă prindă "nepregătită".
    Link share Facebook: https://www.facebook.com/simo.super.587/posts/1643286505924733
    Am comentat pe Facebook la postarea de concurs (imaginea cu parfumul) cu numele Simo Florina.

    RăspundețiȘtergere
  31. hey,eu nu am incercat nici un produs,si mi ar placea samponul sau uleiul,cred ca sunt bune
    share:https://www.facebook.com/claudia.dumitrescu.33/posts/873162956099043?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  32. Imi doresc uleiul de Macadamia
    share https://www.facebook.com/dumitruniki/posts/1123171681044881

    RăspundețiȘtergere
  33. Vreau sa incerrc Macadamia Natura
    share: https://www.facebook.com/aghinitei.maria/posts/994808863911059

    RăspundețiȘtergere
  34. Mi-ar placea sa testez Uleiul reparator Macadamia Natural Oil

    RăspundețiȘtergere
  35. FB;HOSSU CLAUDIA
    Eu l-am utilizat inainte de uscare, aplicand 2-3 picaturi in palma, omogenizandu-le si repartizandu-le apoi pe lungimi. Parul meu nu doar ca s-a aranjat mai bine cu foehn-ul, ci si timpul de uscare a fost redus simtitor. Iar partea cea mai buna este ca uleiul cu pricina nu incarca absolut deloc parul, nu lasa acea pelicula grasa la suprafata si ii confera senzatia de volum (deoarece hraneste si hidrateaza parul eficient, acesta pare mai greu si mai bogat).Macadamia Natural Oil este minunat il recomand tuturor
    share;https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/1102581246426223?pnref=story
    super concurs

    RăspundețiȘtergere
  36. Share : https://www.facebook.com/focsa.victoria/posts/893670344003559?pnref=story
    Mi-ar placea sa incerc Macadamia Natural Oil.

    RăspundețiȘtergere
  37. Mi-ar placea sa incerc Macadamia Natural Oil. Cred ca produsele sunt foarte bune.Multumesc pentru concurs
    share:https://www.facebook.com/anda.moc.7/posts/911866132193946?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  38. Nu am folosit uleiurile de la Macadamia, insa as dori sa le incerc deoarece am auzit numai de bine despre ele .
    Share: https://www.facebook.com/asimionesei.roxana/posts/1199129323436537?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  39. dupa prezentarea facuta, mi-as dori sa pot testa Uleiul reparator Macadamia Natural Oil, deoarece am parul lung, ondulat, cu fir gros si aspru, care imi da multe batai de cap
    https://www.facebook.com/mihaelabmihaela/posts/1174775649206261
    https://www.facebook.com/mihaelabmihaela/posts/1174775965872896

    RăspundețiȘtergere
  40. Mi-as dori sa incerc Uleiul reparator Macadamia Natural Oil,deoarece am auzit ca face minuni parului.Share https://www.facebook.com/ionela029/posts/888343917916613

    RăspundețiȘtergere
  41. Shared link:https://www.facebook.com/cristina.voinea.33/posts/847329055388467?pnref=story

    Macadamia Natural Oil il foloseste o prietena , si de mult mi l-a recomandat. Parul meu chiar are nevoie de acest tratament !

    RăspundețiȘtergere
  42. Nu am incercat pana acum nici un produs, dar mi-as dori sa incerc Macadamia Natural Oil.
    https://www.facebook.com/georgiana.talaba/posts/177110609292048?pnref=story
    multumim ptr concurs

    RăspundețiȘtergere
  43. FB;CLAUDIA BERCEA
    SHARE; https://www.facebook.com/claudia.bercea.52/posts/399155883617178?pnref=story
    share; https://www.facebook.com/claudia.bercea.52/posts/399155783617188?pnref=story
    uleiul de Macadamia este bun face parul frumos si stralucitor este foarte bun il recomand natural oil nu lipseste din ritualul meu de frumusete si ma face frumoasa de fiecare data .

    RăspundețiȘtergere
  44. mi-ar placea sa incerc Uleiul reparator Macadamia Natural Oil
    Share:https://www.facebook.com/badea.gabriela/posts/10205878386893776

    RăspundețiȘtergere
  45. FB:Nelu Ivan
    Mi-ar placea sa incerc uleiul reparator Macadamia Natural Oil.
    Share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1504543879856185&id=100009017630053&pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  46. FB:Nelu Ivan
    Share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1504543879856185&id=100009017630053&pnref=story
    Mi-ar placea sa incerc uleiul reparator Macadamia Natural Oil.

    RăspundețiȘtergere
  47. https://www.facebook.com/gabriela.ungureanu.35/posts/1144390342242635
    mi-ar placea sa incerc Uleiul reparator Macadamia Natural Oil

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna! as fi tentata sa incerc acest ulei, pentru a da un plus de hidratare parului meu aspru, care a fost supus multor incercari in aceasta vara. share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1484279985233340&id=100009540574194

    RăspundețiȘtergere
  49. nu am incercat pana acum acest ulei macadamia dar mi.as dori https://www.facebook.com/mihaelalavinia.lavinia# FB Miha Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  50. Mi-ar placea sa incerc Uleiul reparator Macadamia Natural Oil.
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/422465914544649?pnref=story
    FB:Janeta Ivan

    RăspundețiȘtergere
  51. Am mai folosit ulei de Macadamia dar de la alta firma, acela nu si din pacate nici produsele mentionate nu le-am folosit.AS fi incantata sa il folosesc si pe acesta. Share: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207123377538440&id=1101815366&ref=bookmarks. Fb :kamy karmen

    RăspundețiȘtergere
  52. Am incercat samponul de la Ducray si este foarte bun intr-adevar! Restul produselor nu le-am incercat, insa mi-as dorii si probabil o sa o fac dupa ce am citit parerea ta despre ele. Sper sa castig acest parfum de la Yves Rocher pentru a i-l face cadou mamei mele de ziua ei, ea fiind un mare fan al produselor lor, insa sunt un pic cam scumpute.... <3

    RăspundețiȘtergere
  53. https://www.facebook.com/ion.oprea.501/posts/901167503296627
    mi-ar placea sa incerc Uleiul reparator Macadamia Natural Oil

    RăspundețiȘtergere
  54. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=474458676058246&id=100004823536530
    mi-as dori sa incerc Macadamia Natural Oil.

    RăspundețiȘtergere
  55. lautarescu adriana30 septembrie 2015 la 20:14

    https://www.facebook.com/adriana.lautarescu/posts/805114052945142
    Mi-as dori sa incerc Uleiul reparator Macadamia Natural Oil,deoarece am auzit ca face minuni

    RăspundețiȘtergere
  56. ioana alexandrescu30 septembrie 2015 la 20:17

    https://www.facebook.com/ioana.alexandrescu.3/posts/837635673022212
    Nu am folosit uleiurile de la Macadamia, insa as dori sa le incerc deoarece am auzit numai de bine despre ele .

    RăspundețiȘtergere
  57. Am folosit si eu ulei de Macadamia dar bu acest produs, as fii ft incantata sa il pot incerca!

    RăspundețiȘtergere
  58. sa fiu sincera nu am incercat inca dar as fi incantata sa o incerc,finca am mare nevoie pentru par,share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5/posts/841145969325867?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  59. FB;EMIL HOSSU
    SHARE; https://www.facebook.com/Hossu.Emil/posts/899938870084329?pnref=story
    Uleiul reparator Macadamia Natural Oil este o minune pentru par il lasa usor de pieptanat il face stralicitor este un produs minunat bun de incercat

    RăspundețiȘtergere
  60. fb:Oana Maria
    share:https://www.facebook.com/onefashion12/posts/740950312703998?pnref=story
    Nu am incercat produsele,dar mi-ar placea sa testez Uleiul reparator Macadamia Natural Oil.

    RăspundețiȘtergere
  61. nu l-am incercat, insa sunt curioasa :)
    Facebook: Bianca Daniela Ene (https://www.facebook.com/ene.b.daniela)
    Am dat share public

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!