luni, 15 iunie 2015

Ce mai testez?



Din partea celor de la Pentru Corpul Tau am primit spre testare Crema de fata   Cosmetic Plant cu argan si aloe si spray Kallos  cu efect stralucitor.




Crema de fata are 50 ml  , nu are parabeni, parafine si coloranti.Se potriveste celor ce au tenul uscat, am folosit-o de cateva ori dar cum vara tenul meu se incapataneaza sa devina mixt, am pus-o deoparte pentru toamna.Acum caut o crema pentru tenul mixt cu Spf . Oretul cremei e unul accesibil , doar 15 ron.

Cu principii active naturale obținute din culturi organice, ulei de argan BIO și extract BIO de aloe vera, crema hidratează, hrănește și regenerează pielea ȋn profunzime. Uleiul de argan BIO bogat ȋn acizi grași esențiali și vitamina E, alături de alte substanțe emoliente naturale (ulei din sâmburi de struguri, unt de cacao), protejează pielea ȋmpotriva acțiunii radicalilor liberi, reface stratul lipidic al acesteia, reduce pierderile de apă transepidermice prevenind astfel ȋmbătrânirea prematură a tenului. Extractul BIO de aloe vera, datorită conținutului ȋn polizaharide, alantoină, aminoacizi, minerale, vitamine, asigură reepitelizarea, reduce procesele inflamatorii și reface țesuturile distruse. Filtrele UVA-UVB ȋmpreună cu vitamina E, protejează tegumentul ȋmpotriva fotoȋmbătrânirii și reduc eritemele provocate de radiațiile solare.
Mod de utilizare: Crema se aplică zilnic, dimineața, pe pielea curată a feței, gâtului și decolteului după demachiere cu Laptele demachiant reconfortant și tonifiere cu Loţiunea tonică reconfortantă din gama cu ulei de argan și aloe vera. Se masează ușor prin mișcări circulare, pentru a facilita penetrarea ȋn profunzime. Se recomandă folosirea ȋmpreună cu Crema restructurantă de noapte din aceeași gamă.


Nu are consistenta foarte grasa, cam cum sunt mai toate cremele destinate tenului uscat.Recipientul e stil borcan din plastic, deci nu exista riscul de a-l sparge daca cumva il scapati din mana.


Spray-ul Kallos    are 80 ml si promite sa ofere stralucire parului. L-am folosit pe parul ud si uscat si imi place mirosul fresh de vara.Nu am observat asa mare stralucire dar merita incercat.Il gasiti la pretul de  21 ron
Este destul de spornic  , caci se aplica doar cateva pufuri pe par, eu am evitat radacinile stiind ca parul imi e mai sensibil si se ingrasa repede,

Ati incercat  vreunul din aceste produse?

2 comentarii:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!