vineri, 20 martie 2015

Deodorant BABARIA




De ceva timp folosesc un nou brand pentru deodorante , si anume deodorant  Babaria  Aloe Vera .Eu am ales varianta dermo sensibil, mai aveti 2 variante:Sensitive si Original.Recunosc ca este prima data cand utilizez un produs Babaria.

Iata cateva informatii despre acest brand:


"Cosmeticele Babaria se nasc din pasiunea si dragostea pentru natura, din dorinta de a-i ajuta pe toti cei care au grija de pielea lor sau care sufera de diverse neajunsuri. Stim ca in natura gasim multe remedii, drept urmare, de peste trei decenii, laboratoarele Berioska au îmbratisat provocarea de a va ajuta, producand si oferindu-va constant produse de cea mai inalta calitate.


Marca BABARIA s-a “născut”şi a evoluat în Spania, în unul din cele mai pitoreşti locuri ale Valenciei. Toţi acei, care au avut vreodată tangenţă cu produsele BABARIA, mereu şi mereu se reîntorc la acestea, precum mereu şi mereu se reîntorc la landşafturile de un pitoresc inegalabil ale Spaniei, acei care le-au văzut cândva. BABARIA fascinează şi ademeneşte în lumea frumuseţii şi a calităţii excepţionale.


Este firească dorinţa fiecărui om de a se simţi confortabil şi de a fi sigur că arăta bine, că are originalitate, că este irezistibil, aşa cum l-a zămislit natura însăşi. Un rol important în realizarea acestui deziderat le revine preparatelor pentru îngrijirea corpului şi produselor cosmetice. Acestea fac posibilă estomparea micilor defecte şi scot în evidenţă ceea ce Vă avantajează.

Marca spaniolă BABARIA, articolele căreia sunt elaborate, în mod exclusiv, pe bază de componente naturale de origine vegetală, corespunde tuturor acestor exigenţe.


Berioska, este o companie situata în Cheste (langa Valencia, Spania) si este proprietarul brandului BABARIA. Produsele sale sunt bine reprezentate în majoritatea ţărilor din lume,ca urmare a reinvestirii constante a profiturilor.
  
          7.000 m2 sunt dedicati de fabricarii produselor companiei, inclusiv camere curate, care sunt construite astfel încât să minimizeze intrarea, de producţie şi de retenţie de contaminanţi,precum şi condiţiile de mediu în cadrul sunt monitorizate constant, cu verificări specifice pentru contaminare microbiologică şi de particule.

Echipamentul este ultima tehnologie,reactoare controlate de computer poate produce geluri, soluţii sau emulsii, înprocese automate, în cantităţile necesare.

          Berioska a pus în evidenţă calitatea ca obiectiv principal, şi este conformă cu bunele practici de fabricaţie pe parcursul procesului de fabricaţie, de la recepţie ordin de achiziţie pentru livrarea produsului finit. Un departament de calitate independente, echipate cu ultima tehnologie controalelor că fiecare produs fabricat respectă specificaţiile necesare"


Dupa cateva saptamani de utilizare mi-am facut o parere despre el si o pot impartasi cu voi:


  • Mi-a placut ca are gramaj foarte mare - 75 ml ,fata de majoritatea deodorantelor roll on din comert, pe care le gasiti la 50 ml
  • Pretul destul de accesibil avand in vedere gramajul mare
  • Este produs in Spania 
  • Nu irita pielea, nici macar dupa epilat, chiar daca folositi rama de ras
  • Se usuca destul de repede pe piele 
  • Nu pateaza hainele
  • Avand in vedere ca inca nu e canicula, de la mine are  nota 10 pentru modul cum protejeaza impotriva transpiratiei,
De obicei il aplic o singura data  dimineata dupa dus, apoi ma pregatesc de o noua zi de munca. Si avand in vedere ca mai toata ziua alerg, un test mai bun de rezistenta al acestui deodorant nu putea sa il dea decat cu o persoana energica , asa ca mine:)!!

Abia astept la vara sa vad cum se comporta.Ambalajul este de sticla, si  la mijloc este mai ingust tocmai pentru a facilita tinerea lui in mana, fara a exista riscul de a-l scapa pe jos.

Un alt aspect important pentru mine, este ca nu contine alcool,iar in lista de ingrediente nu sunt asa multi parabeni:


Aqua, Aluminium Chlorohydrate, Steareth-2, Isohexadecane, Clyomethicone, Steareth-21, Farnesol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Proplyparaben, Parfum, Aloe Barbadensis, (puro Aloe Vera 20%).


 .As fi curioasa sa vad cum  miros si celelalte 2 variante si daca se comporta la fel de bine ca si acesta.

In trecut am folosit numeroase deodorante, dar unele nu se ridicau la asteptarile mele.Cu acesta este diferit si chiar ma bucur ca am gasit un aliat impotriva transpiratiei neplacute.

3 comentarii:

  1. o sa ma uit si eu dupa el, daca zici ca e eficient.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt pretentioasa la deodorante,sunt putine care ma satisfac.Pe acesta nu l-am incercat,desi am vazut produsele pe net.Poate o sa-l incerc pe viitor,mai ales ca vine caldura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parerea mea este ca sunt destui parabeni in compozitie, plus am vazut si aluminium. Sunt si produse naturiste care contin foarte putin parabeni sau deloc dar din pacate nu ofera protectie pe durata mare.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!