sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Recenzie primer Max Factor Face Finity


Anul acesta promit sa aloc mai multe timp blogului si postarilor, si sa abordez subiecte cat mai diverse, dar tot legate de beauty!Din acest motiv chiar mi-ar palcea sa imi spuneti ce subiecte ati dori sa cititi pe blogul meu, si ce produse de beauty v-ar interesa.Unele din cele mai fidele cititoare vor avea ocazia de a testa niste produse...asa ca fiti cu ochii in 4 anul acesta si poate veti fi chiar voi fericitele castigatoare!

Dar sa trecem la subiect, zic, sa va povestesc despre o descoperire de-a mea recenta, dar care si-a facut loc de acum in trusa mea de make up!


 Baza de machiaj  Max Factor este  un primer care ajuta la fixarea machiajului si care confera un aspect uniform, stralucitor tenului.

De multe ori suntem pe fuga si ne realizam machiajul in graba, aplicand crema, fond de ten si fard sau mascara.Si observam pe parcursul zilei ca fondul de ten parca intra tot in piele si nu se mai observa deloc, fardul se strange pe pleoape si tot asa.

Si ar trebui sa ne gandim ca facem o greseala: nu aplicam baza de machiaj, sau primer , cum doriti sa ii spuneti.
Primerul ajuta sa se fixeze machiajul si sa reziste mai mult timp.Puteti incerca orice primer, exista pe piata acum o gama variata de produse de acest gen de la numeroase branduri, eu in schimb am ales sa incerc Max Factor Facefinity!


 Se prezinta sub forma de flacon , ceea ce m-a incantat foarte mult, fiind un recipient igienic in care aerul nu poate sa ajunga si astfel  produsul nu intra in contact  cu bacteriile.
Este transparent si astfel observ foarte bine cand se apropie de sfarsit , pentru a nu fi in postura de a ramane fara primer cand  am nevoie de el.



Flaconul e din sticla, deci mare grija daca sunteti mai grabite,sa nu il scapati pe jos sa il spargeti, ar fi mare pacat de el!!

Un alt plus pentru acest produs este faptul ca are factor de protectie 20! Ceea ce inseamna ca sunteti protejate impotriva razelor UV. Si chiar daca e iarna, soarele patrunde prin nori si e chiar mai periculos decat vara.
Iar daca intr-o zi sunteti foarte grabite, dupa ce aplicati crema uzuala, aplicati acest primer si puteti iesi afara fara nici o problema, sunteti perfect protejate contra razelor UV.
Eu cateva zile l-am purtat doar asa , peste crema mea de zi si mi-am simtit pielea neteda, catifelata si hidratata.Unde mai pui ca era si protejata cu factor 20!


Ca si un sfat, am observat ca atunci cand folosesc si baza de machiaj si fondul de ten de la acelasi brand, machiajul rezista mai mult si e mai reusit.Si daca va doriti un ten cu adevarat stralucitor si neted, nu uitati de exfoliere. Este foarte important ca tenul sa fie pregatit.Riscati apoi sa va "tencuiti"tenul si aspectul final nu va fi unul reusit.

Ca un produs de exfoliere natural, ieftin si la indemana oricui este zatul de cafea impreuna cu mierea de albine.
Amestecati cantitati egale si aplicati pe ten.Masati usor si la final o sa fiti impresionante cate de catifelat va este tenul.
In plus amestecul il puteti folosi si pentru corp, fiind un remediu natural anticelulitic!

Max Factor are o gama variata de produse de make up calitative si la preturi accesibile.Deci, e pacat sa nu incercati aceste produse daca va doriti calitate  pentru tenul vostru.
Prima data cand am incercat un produs Max Factor a fost acum vreo 10 ani - daca nu ma inseala memoria-si coincidenta sau nu a fost tot pentru  make up: un fond de ten. De atunci am ramas cu o impresie foarte buna despre acest brand , care desi are preturi un pic mai mari decat concurenta, eu zic ca se merita.

Va las cu un review al unei domnisoare despre  acest produs:






Pretul la care se comercializeaza este de 61 ron,depinde de promotiile in care se afla produsul , iar sticluta are 30 ml.Este produs in Irlanda de Procter&Gamble UK,ceea ce ma bucura.Sunt produse in care ma incred mai mult decat cele produse in China de exemplu.Si pentru ca tenul nostru merita ce e mai bun, eu zic ca e ok sa cheltuim un pic mai mult pe un produs de calitate care sa ne ajute pielea, decat pe cele low cost , care ne imbatranesc si mai mult rau ne pot face.


 Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data deschiderii.
Eu zic ca se merita si sunt curioasa daca l-ati incercat, sau ce primer folositi , daca folositi!

4 comentarii:

  1. Prima oara am descooerit primerul pentru pleoape. Am fost entuziasnata sa il folosesc si sa vad cat de util este. Pe vremea cand am inceput sa folosesc fard (Ruby Rose) el se strangea destul de repede si am fost incantata.
    Am fost incantata sa citesc despre acest produs si poate l-asvfi incercat daca pretul ar fi mai prietenos! Decat sa dau 60 lei pe un primer pentru fata mai degraba cumpar un alt cosmetic. Este strict parerea mea!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!