vineri, 30 ianuarie 2015

Rasfat la Salon Stefan Art Iasi

Daca sunteti din Iasi , va invit sa nu ratati ocazia de a calca pragul salonului Stefan Art.

Eu am mers la ei pentru pensat, si am fost foarte multumita.Caldura ambientului si amabilitatea angajatilor te fac sa revii.

De obicei sunt putin retinuta cand vine vorba de pensat, deoarece este foarte greu sa gasesti cosmeticiana care intr-adevar sa se priceapa.

Dar am nimerit o domnisoara foarte draguta Mihaela este numele ei, in caz ca vreti sa mergeti la ea.Cu rabdare si indemanare a incercat sa le dea o forma sprancenelor mele trecute prin multe etape de pensat , toate fara a avea un final fericit.
In plus dupa pensarea lor, le-a evidentiat cu kitul de sprancene Oriflame, pe care il am si eu acasa si pe care il voi folosi de acum.

Nu stiu cat de bine se vede diferenta , pentru ca nu am nici o poza foarte clara cu sprancenele mele inainte de pensat.








Iar pentru zonele in care firele de par trebuie sa mai creasca pentru a se putea defini forma sprancenelor mi-a recomandat sa le aplic ulei de ricin si vitamina A.


De ulei de ricin stiam, si deja imi aplicam seara, dar nu stiam ca trebuie combinata cu vitamina A, pentru a maximiza efectele sale si pentru ca sprancenele sa creasca mai repede.


In plus puteti beneficia de servicii de coafor, manichiura, cosmetica intr-un cadru intim si placut.Cu siguranta voi reveni si pentru alte servicii, si va invit si pe cele din Iasi sa va rasfatati la ei caci merita!


2 comentarii:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!