luni, 28 iulie 2014

Produse preferate romanesti-Vivanatura

Am primit spre testare de la Vivanatura cele 4 produse din imagine: pasta de dinti, gel de dus , masca de fata si crema anticelulitica.

Am pus produsele la treaba si acum pot sa imi spun parerea referitoare la  cele 2 pe care le-am folosit deocamdata: crema anticelulitica si gelul de dus.


Crema anticelulitica  cu guarana și ceai verde

Iata cum este descris acest produs de catre producatori:

"Celulita este, adesea, considerată a fi „dușmanul numărul unu al frumuseții feminine“. Un factor important care determină formarea celulitei este microcirculația sanguină slabă, apărând astfel unele transformari degenerative la nivelul fibrelor de colagen care își pierd elasticitatea și nu mai permit țesutului gras să-și păstreze uniformitatea.
Deficiența oxigenării celulare împiedică, de asemenea, eliminarea produșilor toxici care se acumulează local și determină creșterea în volum a celulei. Pielea este forțată să se întindă și astfel apare inesteticul aspect de „coajă de portocală“. Folosirea unor procedee de stimulare a microcirculației locale va ameliora aceste probleme și va preveni agravarea lor.
Crema anticelulitică de la VivaNatura cu guarana și ceai verde oferă o soluție naturală, eficientă pentru ameliorarea și eliminarea efectului de „coajă de portocală“ și ajută la reducerea grosimii stratului adipos.
Conținutului de ardei iute, guarana, cofeină din cafea verde, ceai verde, teină, iederă are efect de încălzire, îmbunătățind circulația sangvină, tonifică venele, diminuează nodozitățile. Cofeina din cafeaua verde crește consumul energetic favorizând arderea grăsimilor, care împreună cu iedera, redau suplețea și normalizează metabolismul pielii. Guarana din compoziție, are ca efecte: drenarea toxinelor din țesuturi, eliminarea excesului de apă, activarea metabolismului celular.
Crema anticelulitică VivaNatura cu guarana și ceai verde, conține un complex de 98% substanțe naturale cu rol puternic de ardere a grăsimilor, pielea devine netedă și fermă, capătă contur și elimină depunerile inestetice cu aspect de valuri.


Primele rezultate apar după cca. 21 de zile. Pentru obținerea efectelor maxime, aplicarea se va realiza timp de 60 de zile.
Masajul se realizează cu mișcări ferme, de netezire, fricțiune, frământat și tamponat. Este foarte bine, de asemenea, să se recurgă și la o alimentație cât mai sănătoasă, naturală pentru sporirea efectelor masajului realizat."


Eu l-am folosit cam o luna jumatate intens, adica de 2 ori pe zi, dimineata si seara, si chiar se simt efectele!
Pielea devine mai catifelata, mai fina, iar aspectul de "coaja de portocala" pare mult diminuat.
Se simte o oarecare incalzire locala a pielii atunci cand  aplic crema , dar e suportabila.
Pretul e de  19. 45 ron pe site-ul lor oficial , iar daca va inscrieti la newsletter primiti inca 5% reducere la comanda plasata.

Eu sigur voi deveni clienta fidela mai ales pentru aceasta  crema!!



Gelul de duş antibacterian cu Aloe Vera şi tea-tree este al doilea produs incercat de mine , care mi-a placut foarte mult.

 Purifică şi revigorează pielea datorită ingredientelor active din plante şi uleiuri naturale presate la rece.
Formula gelului de duş conţine ingrediente cu un puternic efect antibacterian şi emolient, oferind astfel o curăţire eficientă.
-Uleiul de Tea-Tree este antiseptic, acţionează împotriva infecţiilor bacteriene.
-Uleiul de Oregano este antibacterian, antifungic, stimulant, tonic. Aduce beneficii în afecţiunile cutanate, igienă intimă şi micoze ale pielii.
-Uleiul de Cajeput purifică şi revigorează.
-Extractul de Aloe Vera stimulează regenerarea celulară şi hidratează pielea.
-Extractul de gălbenele are o acţiune cicatrizantă, calmantă, reduce iritaţiile şi roşeaţa.
-Extractul de ceai verde este un excepţional antioxidant, încetineşte procesul de îmbătrânire fiziologică a pielii.
Are un miros fresh, face suficienta spuma si lasa pielea catifelata dupa utilizare.
Il gasiti la 14.50 ron pe site.

Ce imi place la aceste produse este ca nu contin parabeni, au ingrediente cat de cat mai naturale decat alte produse din comert care au acelasi pret.

Preturile lor mie mi se par accesibile si in plus sunt mandra cand folosesc produse romanesti! Mai  incurajam si noi productia romaneasca, ca de produse din import suntem satui!


Voi ati folosit produse Vivanatura?

6 comentarii:

  1. Mă bucur că le-ai folosit cu plăcere, Irina.
    Şi eu îmi doresc să le încerc, dar... pentru toate e un timp! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate vei avea noroc cand voi mai organiza concursuri organizate de Vivanatura si le vei castiga

      Ștergere
  2. Bine te-am găsit!
    Nu am testat produse de la Vivanatura, dar apreciez tare mult produsele românești. Sper să ajung să testez cât de curând şi ceva de la ei!
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc Crema de par de la vivanatura cu petrol si va spun sincer ca a avut rezultat. Nu mai scot pumi de fire de par la spalare si ofera volum parului. Vi l recomand cu mare incredere!!!! De cand am descoperit o o folosesc constant si sunt extrem de multumita de produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu folosesc Crema de par de la vivanatura cu petrol si va spun sincer ca a avut rezultat. Nu mai scot pumi de fire de par la spalare si ofera volum parului. Vi l recomand cu mare incredere!!!! De cand am descoperit o o folosesc constant si sunt extrem de multumita de produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Recomand crema de par de la vivanatura. Nu mai scot pumni de par la spalare si confera parului volum. Vi l recomand cu incredere!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!