vineri, 29 noiembrie 2013

Experienta mea cu Gliss Oil Nutritive

Am  cumparat acest  spray pentru a-mi proteja varfurile de la despicare.Nefiind asa lung am ales totusi acest produs  pentru ca din gama Gliss demult nu am testat ceva.



Ce spun producatorii:


"Aveți părul lung și vârfuri despicate? Balsamul Express-Repair OIL NUTRITIVE cu 7 uleiuri hrănitoare asigură instant o pieptănare ușoară și protecție împotriva vârfurilor despicate. Noua formulă cu complex de Cheratină Lichidă repară părul atât la suprafață, cât și la interior."

Pret : 11 ron in Auchan.





Eu folosesc cam o data pe saptamana si Keratina lichida de la Anian despre care v-am povestit aici .Si  cam la 2 zile am utilizat si acest spray.


  • Miroase frumos, a ceva floral parca
  • E usor de utilizat se agita si apoi se pulverizeaza pe par.
  • Nu incarca parul, eu am aplicat doar pe varfuri
  • Nu are efectele scontate.Eu nu am simtit ca ar face ceva wow pentru parul meu. Nici macar hidratare, stralucire, nimic.
  • Varfurile la fel le am, cu tendinta de despicare- doar foarfeca e solutia pentru ele
  • In concluzie, nu il voi recumpara, Ma chinui sa il termin, daca nu il voi arunca pur si simplu.

Pe viitor as incerca totusi tratamentele de la Syoss Deep Repair.Dar oricum mari sperante nu mai am cu produsele care se doresc a fi minunate, si in realitate nu fac nimic.

Mai ok a fost masca home made facuta  de mine despre care v-am vorbit aici.

Ati incercat acest produs?

6 comentarii:

  1. Omul cat traieste incearca...Imi pare rau ca nu a dat rezultate si chiar daca nu am varfuri despicate, tot trebuie sa-mi tund des parul, pentru ca imi cade si nu are volum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu il folosesc de ani de zile (pentru par uscat is deteriorat) dar nu pentru protectie ci pentru a-mi intinde parul mai bine cu peria. Coafeza mi-a spus sa-l folosesc sa pot sa-mi intind parul (ondulat, natural) si sunt multumita de produs, face parul mai matasos si se intinde ai bine. Insa acum totusi as incerca serul de la Gerovital, cu keratina. Pentru protectie folosesc masca de par cu argan de la Kallos. Nu am ajuns sa postez despre aceste produse (inca) dar urmeaza :) Imi pare rau ca nu esti multumita :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am avut varianta roz luat din uk, m-am gandit ca o fi mai buna daca e de afara:), dar nici eu nu am vazut nici un rezultat, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Singura mea problema cu parul este ca imi cade si sta pleostit daca nu il tapez si nu ii dau ceva ptr volum.... e dezastru . Am firul subtire si moale .

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar fi plăcut să-l încerc, şi chiar dacă are un preţ ok, mai bine renunţ. Îţi mulţumim pentru review, Irina. Weekend minunat! :-)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!