luni, 28 octombrie 2013

Cum imi rezista manichiura 6 zile intacta?

Pana sa descopar top coat-ul  manichiura mea tinea maxim 3 zile.Cel mult 4 daca nimeream o oja buna si nu faceam multa treaba.
In schimb , in ultimii ani folosesc top coat la fiecare manichiura si se vede diferenta!
Sa va spun pasii pe care ii urmez eu in realizarea unei manichiuri:


  • aplic baza  - aleg un intaritor bun care sa imi fortifice unghiile, gen L'oreal sau Flormar 4 in 1
  • Oja colorata
  • Top coat- ma impac bine cu cel de la Seche Vite ca se usuca repede, dar cand se terminase am utilizat tot un intaritor Flormar sau alta marca.Am folosit cu succes si top goat-ul de la Essence Gel Look, pe care vreau sa il achizitionez in curand.
  • Ulei de cuticule Flormar- hidrateaza cuticula si nu imi mai cresc asa mult ca inainte.

Voi ce secrete intr-ale manichiurii aveti?

12 comentarii:

  1. Nu cred ca pot spune ca am secrete...pentru mine oja face totul, adica daca este de calitate si rezista 3-4 zile, in conditii de stres, bine...daca nu, la gunoi.Nu folosesc nici baza, nici top-coat, deoarece uit.Chiar daca le-am cumparat, stau intr-un colt, uitate, nu am rabdare sa stau sa pictez la unghii prea mult.Stiu ca nu este bine, mai ales ca o baza buna protejeaza unghia, dar cum nu am avut probleme cu unghiile niciodata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu indiferent cat de scumpa a fost oja.,.,fara top coat tot la 2-3 zile sarea..ca e opi, china glaze, avon, etc...la mine fara acest top coat nu mergea nimic
      ma bucur ca tu scapi doar cu stratul de oja!
      deci iti recomand sa folosesti macar baza ca in timo de la oje,. indiferent cat de bune sunt se ingalbeneste unghia

      Ștergere
    2. Stiu partea cu ingalbenitul, acum am unghiile mici, dar am avut perioade de ani intregi in care mi le tineam foarte lungi, mai ales in liceu.Nu faceam mai nimic acasa si nu ma incomodau, insa atunci cand le curatam de oja, aveau urme galbene.De cand le port mai scurte, nu am mai observat, dar in timp, de la oja, au de suferit.Stiu persoane care folosesc lac incolor inainte de oja, dar nu stiu cat de bine protejeaza...

      Ștergere
  2. nu detin nici un secret din neferice pentru mine care mam zgarcit si am achizitionat un lac de unghi acum un an daca pot spune asa de la o toneta si care luni lungi mia dat batai si probleme complicate la unghi iar de atunci nu am mai aplca o buna perioada de timp lauri ,tatamente si alte cele pe unghi urmand stric la recomandarea mmedicului un traament care ma uscat ,asa ca mare atentie eu mam lecuit ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc top coat la fiecare manichiura, ajuta mult!
    Si visez la top coat-ul de la Seche Vite :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Top coat-ul este baza oricărei manichiuri, în schimb, oricât de rezistentă ar fi oja, mai mult de două zile nu o păstrez pe unghiuţe, aşa m-am obişnuit :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. fost primit cadou! dar gasesti pe toate site-urile de cosmetice

      Ștergere
  6. Ca si tine folosesc base coat si top coat..Chiar acum mi-am luat un topcoat de la Maybelline si sunt in cautare de base coat...una buna si ieftina daca se poate.... Tot am zis ca imi iau ulei de cuticule.. dar nu am apucat... (de 5 ani tot zic, hahaha)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!