vineri, 3 martie 2017

Cum mi-a crescut parul mai repede?


Iata postarea cu numarul 700!!!!

Si nu se putea alt subiect decat despre ingrijirea parului. Cate articole nu am scris eu pe aceasta tema?? Dar acum vreau sa va arat cat de mult mi-a crescut parul intr-un an si ce trucuri folosesc pentru a-mi creste parul mai repede.

A trecut un an de cand mi-am tuns parul destul de mult, si pot spune ca sunt multumita de cat a crescut in acest timp.
Mentionez ca in toamna anului trecut mi-am tuns putin din varfuri, caci altfel era si mai  lung parul.

Sa incepem prin a va oferi niste trucuri pentru ca parul vostru sa creasca mai repede si mai sanatos, si cum am gresit eu in ingrijirea lui:


  • In toata  perioada  de un an,m-am vopsit cam la o luna, o luna jumatate , uneori doar la radacina , dar de cele mai multe ori vopseam tot parul, si am gresit facand acest lucru pentru ca mi-a subtiat foarte mult firul de par.

Din acest motiv , acum vreau sa ma vopsesc la salon si apoi sa vopsesc doar radacinile. Vorbind cu stilista mea, am ajuns la concluzia ca tot vopseselele din saloane sunt mai bune pentru firul de par, il ingroasa si contin mai multe ingrediente benefice pentru firul de par.



  • Am avut zile cand spalam parul la o zi maxim 2, si acest lucru nua  facut decat sa imi ingrase si mai mult parul, el fiind deja cu tendinta de ingrasare.
Deci, nu va spalati zilnic pe par, fetelor , chiar si cu parul gras , il puteti prinde in coada sau coc, si mai supravietuiti cu el macar inca o zi -2.



  • Folositi sampoane profesionale ! Dupa ce am incercat cred ca toate sampoanele din hypermarketuri si farmacii, tot la cel profesional Kerastase am ajuns, si se vede diferenta. Intr-o postare viitoare va voi scrie mai multe despre acest brand si samponul  cu care parul meu se impaca cel mai bine.


  • Incercati sa limitati produsele de styling si sursele de caldura! Vine vara, asa ca e usor sa lasam parul sa se usuce cat mai natural , fara sa il agresam cu placa, ondulator sau foehn.
Limitati si produsele de styling, fixativul, spuma, pentru ca nu fac decta sa incarce firul de par.Stiu cat de greu este mai als fetelor cu parul fin sa se aseze coafura, dar folositi-le doar la nevoie cand e musai.

  • Tundeti-va la 3-4 luni sau mai devreme daca vedeti fire despicate, sau ca nu se mai aseaza coafura. Stiu multe fete care se feresc sa se tunda , mai ales cand doresc sa isi lase parul lung. Dar parul lung si nesanatos , nu e deloc frumos, asa ca mai vine scapati de 1-2 cm si lasati parul sa creasca mai frumos. 



Mai jos va las pozele cu evolutia tunsorii parului meu de acum un an , pana in prezent:

IANUARIE 2016



MARTIE 2016






AUGUST 2016


IANUARIE 2017
FEBRUARIE 2017


iunie 2017                                                                                                     aprilie 2017

Se vede si mai bine diferenta de cand l-am vopsit la salon , cat de mult a crescut in doar 3 luni!!

2 comentarii:

  1. Acum sunt intr-o pauza de vopsire a parului si de folosire a aparatelor termice pentru ca imi cade parul. Am folosit foarte multe sampoane dar pe cel de la Kerastase nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mult mai bun samponul profesional decat cele din comert. E drept, sunt mult mai scumpe, dar merita!

      Ștergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!