marți, 3 ianuarie 2017

Samponul cu care am scapat de matreata!!

Dupa ce scapasem de matreata cu ajutorul tratamentului de la H3 Derma, am folosit samponul sebocorector de la ei si mi-a reaparut aceasta pacoste!!
Am zis sa incerc altceva, si auzind pareri bune despre sampoanele Vichy, am zis sa risc.
Sampoanele Vichy se gasesc doar in farmacii. Eu am mai folosit in trecut un sampon de la ei dar nu mai retin daca mi-a fost de ajutor sau nu.
Acum am vazut ca au schimbat forma sticlutei, este mai usor de tinut in mana si mai eleganta.


Imi place ca si mirosul este schimbat, inainte mirosea cam a medicamente , acum are un miros ce mi-a amintit de perioada adolescentei cand foloseam Parfumul Chanson D'Eau!!
Pentru cei nascuti in perioada 1987 si sunt de o varsta cu mine, cu siguranta acest parfum este memorabil.Orice domnisoara era mandra sa il foloseasca. Dar nu vorbim aici despre parfum, asa ca , sa revenim la samponul nostru!!:)
Textura samponului a ramas aceiasi ca acum cativa ani pentru gama aceasta anti matreata, este portocaliu ca si culoare si cremos.
Face foarte multa spuma,deci aveti grija cand dozati sa puneti mai putin produs decat puneti la cele mass- market!
Este indicat si pentru matreata aceia sacaitoare care provoaca si mancarimi pe scalp.

 Imi place ca nu are parabeni, este produs in Franta, iar la gramaj de 200 ml il puteti achizitiona la 51 ron.
In farmacia Helpnet aveau si pachet promo  :2 sampoane la 71 ron, dar cum nu stiam daca imi va prii, nu am riscat sa iau 2 cutii, ci doar una.
Oricum daca voi fi multumita de el , voi cumpara si pachetul pentru ca era mult mai convenabil.


Am ales varianta antimatreata pentru par gras , mai aveau si varianta pentru par uscat, pentru cele interesate care au parul uscat.
Pretul era acelasi.
Trebuie sa aveti grija in schimb, acest sampon este recomandat a fi folosit 4 saptamani, fiind un gen de tratament intensiv antimatreata. Apoi trebuie sa cumparati alt tip de sampon.

L-am folosit cam de 2 saptamani si deja pot spune ca este super! Cred ca l-a devansat pe H3Derma de la Gerovital in topul celor mai bune sampoane antimatreata!! Pentru ca am rezistat 5 zile fara sa imi spal parul si nu am facut matreata!!
Va dati seama?? 5 zile??? Eu , care in a 3a zi deja era necesar sa il spal, acum am mai castigat 2 zile
Matreata nu a mai aparut, asa ca acesta este prietenul meu pentru stoparea matretii.
Sa vad dupa ce il voi termina , ce sampon voi alege,pentru ca asa cum va spuneam mai sus , acesta este un tratament si e indicat 4 saptamani sa il folosim. Apoi se va obisnui parul cu el si e posibil sa apara matreata iar.

O sa merg in farmacie sa vad ce sortiment din gama Vichy este potrivita pentru parul meu gras, dar fara matreata acum!!

Vi-l recomand cu drag! Daca va confruntati cu matreata incercati-l.Posibil sa aibe efecte bune cum a avut la mine.

6 comentarii:

  1. mi am achizitionat si eu pachetul promotional, la 72 lei desi initial cautam gama Farmec (dar pt ca nu era in farmacii ceea ce mi doream, iar matreata tot nu mi da pace, am zis sa l incerc). DUpa o prima spalare pare sa dea rezultate, lasa parul destul de moale si fara balsam. vedem pe viitor cum va fi, ca am mai avut astfel de situatii si dupa 2-3 spalari matreata reaparea.

    RăspundețiȘtergere
  2. La vichy au în gama și un șampon care se folosește după tratamentul cu cel antimatreata, ceva pentru scalp senSibiu, îmi scapă numele din păcate, Daniela Popescu

    RăspundețiȘtergere
  3. Putem spala si copii cu aceest sampon ...??? Fata are 9 ani si are matreata si mancarimi!!!? Multumesc frumos cine imi poate raspunde si mie!!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!