duminică, 21 februarie 2016

Sampon Coconut Water by Natural World

L-am cumparat de la Plafaria, si l-am si pus la treaba.Fiind cu cocos ma asteptam sa aibe acel miros fenomenal de cocos, dar mirosea doar firav a cocos..Acest fapt nu m-a dezamagit, ci am inceput sa-l utilizz.Dupa primele folosiri pot spune despre el ca nu provoaca matreata, hidrateaza parul, dar nu suficient, necesita balsam dupa aplicare.
Este cremos si la a 2a aplicare face destula spuma cat sa simt ca imi curata firul de par, dar nu il simt agresat , cum pateam de la alte sampoane cqare imi faceau parul sa "scartaie".Poate unora dintre voi le place acel sentiment de a-si simti parul scartaind de curat ce e, dar mie nu imi place pentru ca am varfurile destul de uscate si acest aspect face sa fie si mai uscat .

Este produs in Marea Britanie si nu contine parabeni, un fapt ce m-a bucurat.Costa 34 ron si are 500ml, un gramaj generos, zic eu.

M-am documentat pe site-ul celor de la Natural World cu privire la alte produse destinate ingrijirii parului si toate  le-as testa, cine stie pe viitor daca ma voi intelege bine cu acest sampon, voi incerca si celelalte  game,


In plafarul de unde l-am achizitionat samponul cu cafeina era destinat barbatilor, cel putin asa scria pe traducere, ceea ce pe site-ul producatorului nu am intalnit acest aspect sa fie specificat, altfel as fi cumparat samponu cu cafeina pentru stimularea cresterii firului de par.

Asa ca , mare grija , dragi comercianti la traducerile pe care le faceti!! Mai bine ati citi pe site-ul producatorului si apoi ati scrie etichetele in limba romana,

Din gama Natural World veti mai gasi sampoane cu

  • ulei de argan
  • keratina braziliana
  • ulei de macadamia
  • ulei din seminte de Chia
  • Cafeina

Parerea mea este ca merita incercate!!

4 comentarii:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!