miercuri, 10 februarie 2016

Rasfata-te, femeie!!

Din ce in ce mai des vad multe femei care nu se mai rasfata, ori din lipsa banilor, ori din lipsa timpului.O vizita la salon , fie ca este pentru o tunsoare, un vopsit, sau un banal coafat, va infrumuseteaza ziua, si cu siguranta va face sa va simtiti mai frumoase!
Se spune ca , o data cu trecerea timpului, femeia isi descopera frumusetea sa adevarata, nu numai cea data de machiaje sau de complimentele celor din jur.
In jurul varstei de 30 ani, in cazul meu, iti dai seama de cat de puternica poti fi, oricate greutati ai avea.
Si cum poti  cu credinta in Cel de Sus, si cu  munca sa treci peste toate obstacolele intalnite si sa te bucuri cu adevarat de viata. Daca la 20 ani, iti pasa de ceea ce spuneau cei din jur, daca te machiai mereu, daca priveai vizita la salon ca pe ceva exclusiv pentru doamnele mai in etate, ei bine, acum lucrurile se schimba.

Cred ca si propria experienta de viata  te face sa vezi altfel lucrurile. Si de aceea sfatuiesc domnisoarele , atat de 20 cat si de 30 ani sa se simta frumoase in pielea lor, fie ca au un corp de model, fie ca au cateva kg in plus.Asa ca o simpla vizita la salon pentru orice va doriti voi, va poate infrumuseta ziua.


Asa ca astazi, cand implinesc 29 ani, va urez sa va simtiti frumoase, indiferent de felul cum aratati, sa va ingrijiti iniferent de varsta, sau de statutul social, si mai presus de toate sa aveti mereu puterea de a o lua de la capat cu demnitate si  optimism!!

2 comentarii:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!