marți, 12 ianuarie 2016

Tratament ClearSkin Clear Emergency Avon- sau cum am scapat de cosuri!!

 De curand am avut probleme cu niste cosuri si  am comandat de la Avon Tratamentul cu 2% acid salicilic pentru cosuri.
 Va las cu pozele monstruletilor mei si dupa 4 utilizari de 2 ori pe zi, aplicand fond de ten matifiant Avon cam asa se vedea cum e in a2a poza. Prima poza e fara machiaj pentru a vedea exact cum aratau neplacutele cosuri.Mentionez ca fondul de ten nu are acoperire mare.

Este un foarte bun tratament contra cosurilor si vi-l recomand.La promotie il gasiti la 10 ron.
Aceste cosuri apar de obicei in zona maxilarului si pot fi ori din cauza foliculitei, a micilor fire de par care vor sa iasa, asa mi-a zis de la salonul de cosmetica, ori datorita prafului.Lucrand intr-un mediu cu praf, inevitabil mai pun mana murdara pe fata si de aici la aparitia micilor mostrisori nu e decat un singur pas!!

Am mai citit  pe net ca si din cauza uleiurilor grase aplicate pe ten ar putea aparea. Eu recunosc ca am folosit uleiul de avocado pe ten si cel de ceai verde. dar cel de ceai chiar e indicat pentru tenul acneic sau cu probleme, deci nu cred ca ar fi acel ulei cauza.

Oricum , cand aveti mici monstrisori, care se umfla si nu va dau pace , acest tratament face minuni. La fel de eficient citeam ca ar fi si o pastila de aspirina pisata si aplicata cu putina apa pe zona cu probleme, dar aceasta metoda chiar nu am testat-o!

Astept parerile voastre cu privire la aceasta problema.Am zis ca daca mai persista , voi merge la un dermatolog.

Un comentariu:

  1. de ceva timp nu mai am probleme cu cosurile ,dar mi.ar fi prins bine acest articol mai acum o perioada

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!