vineri, 8 ianuarie 2016

Sampon Wella Professional Briliance

Am cumparat de curand un  sampon pentru par vopsit de la Wella  impreuna cu alte produse pe care le-am ales de pe Aoro, site-ul de unde imi fac majoritatea cumparaturilor.Am ales samponul si un ulei de cuticule Eveline , de care sunt foarte multumita, si despre care va voi povesti intr-o postare viitoare.

Dar sa revenim la samponul recent cumparat si gata de treaba! Il aplic asa cum fac si cu restul sampoanelor si dupa o  luna de utilizare mi-am format o parere despre el

  • Face suficienta spuma- stiti ca mie imi plac sampoanele care fac multa spuma, desi se zice ca cele care ar face mai putina spuma ar fi mai sanatoase pentru firul de par, eu le prefer pe  primele.
  • Este cremos si pun o cantitate mica in palma suficienta pentru o samponare pentru parul meu lung.
  • Am observat ca dupa utilizare , firul de par este hranit in profunzime si mai stralucitor.
  • Ca si minus ar fi ingrasarea parului cam dupa a 4 a utilizare, dar am ales sa il alternez cu un sampon antimatreata si e ok asa.
  • A costat 30 ron pentru o sticluta de  250 ml.
  • Am observat dupa ce l-am folosit, ca parul devine mult mai usor de coafat, si buclele pe care mi le fac cu ajutorul agrafelor de par, rezista mai mult-ceea ce este un mare  plus pentru mine.Pentru ca iubesc sa am parul ondulat si cand observ  ca ma ajuta destul de mult si samponul, sunt mai mult decat multumita.




Samponul este indicat persoanelor cu par fin si normal, deci exact categoria in care se incadreaza si parul meu.

Ca sa fac o recapitulare pentru cele ce nu stiu istoricul parului meu -  Este vopsit, are tendinta de ingrasare la radacina si uneori face matreata, si devine uscat la varfuri.

Daca folosesc sampon pentru par gras sau antimatreata mi-l usuca destul de tare,dar nu fac matreata. Dar daca folosesc alt gen de sampon ce nu e antimatreata, pot avea  surpriza neplacuta sa ma confrunt cu aceasta problema din nou.
Imi place sistemul de dozare cu capacul care se apasa si pentru ca e din plastic sticla.Astfel nu exista riscul sa o sparg.
As fi preferat in schimb sa fie mai transparenta sticla pentru a putea observa mai bine cand se termina.
De brandul Wella am auzit inca de acum multi ani , cand mergeam in saloane sa ma tund.Vedeam acele postere cu modele care prezentau produse Wella, si inca de atunci mi se parea un brand de incredere, fiind profesional. Imi placea la nebunie sa rasfoiesc cataloagele Wella cu paletarul de nuante pentru vopseaua de par.  Si eram fascinata de felul cum coafeza  doza vopseaua de par si iesea o culoare asa frumoasa in parul clientelor. Si intr-o zi am ales sa ma vospesc si eu la salon cu vopsea profesionala Wella, si  asa , usor, usor , m-am familiarizat cu acest brand.Recunosc insa ca de abia in ultimii ani, deci recent, am decis sa cumpar produse Wella Profesional.Nu stiu din ce motiv le evitam.Sau doar alegeam alte produse care mi se pareau mie ca ar avea si mai bune efecte decat Wella.


Si am inceput cu un fixativ care mi-a placut foarte mult si lista produselor acestui brand pe care am decis sa le cumpar s-a marit. Fixativul cumparat eram sigura ca va intra pe lista dezamagirilor, dar spre marea mea surprindere nu a fost asa.

Am ales si un video foarte sugestiv pentru intreaga gama Brilliance pentru ingrijirea parului fin si normal pentru a-i reda stralucirea.
Si pe viitor doresc sa incerc si restul produselor acestei game.Mai ales balsamul de par pentr a-mi revitaliza culoarea, si a-i reda stralucirea.


Un comentariu:

  1. produse de a WELLA nu am folosit pana acum,desi am nevoi de produse bune de ingrijire a parului ,pentru ca am un par subtire ,care se ingrasa repede si este si fara volum ,cre ca ar fi potrivita aceasta gama,nu?

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!