joi, 14 ianuarie 2016

Cum voi slabi?

Cum bine stiti in 2016 mi-am propus sa dau jos cele 4 kg pe care le-am pus pe mine in ultimul an.Si de la 58 la 54 vreau sa slabesc sanatos, cu multa miscare, sport, si mancare sanatoasa.

Si am inceput cu un program de miscare ce contine abdomene si mai multe exercitii dimineata si seara timp de 7-8 minute.
Ma inspir si din  clipurile de pe youtube cu exercitii pentru a scapa de grasimea de pe abdomen, si de unele aplicatii de pe telefon care iti amintesc sa mananci sanatos, sa bei apa, si sa iti faci exercitiile.

Eu zic , ca daca avem vointa si vrem cu adevarat un lucru , vom face tot ce putem sa ni-l obtinem!

Asa ca , acum dupa atatea bunatat de sarbatori, cu maioneza, sarmale,carne de porc, este ca o gura de aer binemeritata o alimentatie mai light, plina cu legume si slaba in grasimi.

Am renuntat la dulciuri  si imi permit numai duminica sa mananc ce vreau, bine in cantitati mici.
In celelalte 6 zile incerc sa mananc cat mai sanatos, fara prajeli, sosuri sau grasimi nesanatoase.


Am preluat lista de cumparaturi de pe site-ul Dr. Oz si chiar zic ca e foarte ok, daca reusesc sa ma tin de ea!!


Ma inspir din aceste clipuri si chiar functioneaza, doar sa te tii de ele!

Oricum ca sa slabiti, sfatul meu este sa testati pe voi exact ce alimente va ingrasa si care va dau energie si va scad cateiva cm la haine!
O dieta buna pentru mine, poate nu e buna pentru altcineva, sau invers.

Daca alegem alimente cat mai naturale, legume , fructe, si mancam echilibrat, fara excese, renuntam la toate acele dulciuri procesate, cu siguranta efectele se vor vedea.
Nu cred in dieta care te ajuta sa slabesti in 2 saptamani, dar apoi pui kg la loc sau chiar mai multe!
Este nevoie de timp si de efort si motivatie. E simplu sa te ingrasi , dar e mai greu sa slabesti.
Si daca faci exercitii zilnic, acestea vor deveni un stil de viata pentru tine si nu numai ca vei slabi, dar si organismul tau se va simti mai sanatos si mai plin de energie.
Si cand vezi cat efort depui cu abodmenele sau alte exercitii, cu siguranta te vei gandi de 2 ori daca mananci toata cutia de bomboane sau iei doar una!!


O urmaresc de ceva timp pe youtube pe aceasta bloggerita si chiar imi plac clipurile ei si sfaturile pentru un stil de viata sanatos.

In plua atunci cand urmaresti aceste videclipuri , nu te mai tenteaza asa mult sa renunti!!

Voi ce trucuri pentru a slabi aveti?

4 comentarii:

  1. buna,si eu mi-am propus in acest inceput de an sa slabesc ,dar singura nu pot pentru ca am si ceva problem cu inima ,asa ca mi-am facut programare la un medic nutritionist si pentru boli metabolice ,sper sa ma ajute ,pentru ca am nevoie ,degeaba incerc singura,asa ca success si tie ,iar trucuri nu am sa-ti dau daca nici la mine nu au functionat,pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e..cand ai si alte probleme de sanatate, cel mai indicat e sa mergi la dr!
      multa bafta si tie!

      Ștergere
  2. si eu mi-am propus sa dau jos cateva kg si pentru asta mananc mai putin si incerc sa mananc mai sanatos. mai fc si ceva miscare, tot asa am gasiti diverse filmulete. :)
    pupici si spor!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!