joi, 9 aprilie 2015

Balsam de par L'Oreal Mythic Oil


De curand am plasat o comanda pe Aoro si printre cosmeticele alese s-a aflat si  un nou prieten pentru mine , un  balsam de par L'oreal  Mythic Oil., varianta cu pompita.
Cum mi se terminase balsamul de par a venit la fix pentru a fi pus la treaba. L-am folosit impreuna cu samponul meu anti matreata Clear, si cu Salon Hits.Si uneori chiar daca aplicam aproape de radacina parului nu imi provoca matreata.
Dar dupa vreo luna de utilizari avem o relatie love-hate.Sa va explic si de ce!
Imi place ca are un miros fresh, si sistemul de dozare e super.O sa imi  aleg pe viitor si sampoane cu pompita pentru ca nu se mai risipeste asa mult produs, si fiind vorba intre noi, nici parului nu ii face bine cand aplicam mai mult produs decat trebuie.Dar fiindca scoatem produsul din flacon apasand pe el, de cele mai multe ori  scapam mai mult produs decat trebuie.


La acest capitol balsamul are nota 10 din partea mea pentru aspect.Sticla cu pompita transparenta in care poti vedea cu usurinta cand se apropie de sfarsit produsul, este pe placul meu.Are si un design care atrage, si desi cand aleg un produs il aleg pentru efectele pe care le promite ,acum am ales si din prisma aspectului comercial:)


La capitolul  "hate" sta aspectul cel mai important pentru mine atunci cand folosesc un balsam de par, si am anumite asteptari de la el: sa imi descurce firul de par , sa il lase usor de pieptanat.

Ei bine, acest balsam, care apropo este sub forma de gel , ceva inedit pentru mine, fiind obisnuita cu cele clasice stil crema, nu imi descurca firul de par aproape deloc.

Am respectat intocmai instructiunile, am uscat cu prosopul parul putin dupa ultima samponare, l-am lasat pe par 3 minute, aplicand cam 2 pompite ,si apoi am clatit.Dar chiar inainte de a-l clati am observat ca nu este deloc hidratat , aspectul lui fiind cam de matura:((.Am schimbat si samponul intre timp , sperand ca se va schimba ceva dar nu a fost asa.

Cel mai important e sa imi descurce firul de par, sa simt cum il hidrateaza ,sa devina matasos.Sincer la acest capitol am fost profund dezamagita dar poate ca pe alt tip de par s-ar comporta diferit.

Asa cum bine se vede si in poze, pe fundul sticlei are niste particule stralucitoare, care chiar daca m-am agitat eu sa le rastorn cumva sa ajunga in parte de sus a sticlei , se incapataneaza sa ramana acolo.Dar atunci cand dozez in palma se observa usoare particule stralucitoare, dar care nu raman in par, se clatesc usor.



Este potrivit pentru toate tipurile de par , promite  stralucire parului, dar in cazul meu acest efect nu l-am observat.
Are 190 ml, dar fiind un sistem de dozare asa de eficient se consuma foarte putin din produs, si sigur va tine destul de mult  pentru un par mediu, cam  2-3 luni.Depinde si cat de des va spalati parul. Eu il spal cam de 2-3 ori pe saptamana.

Valabilitatea lui este de 12 luni de la deschidere iar pretul a fost de  46 ron.Este produs in Spania, un alt aspect care ma bucura, deoarece consider ca produsele care sunt fabricate in vestul Europei sunt mai calitative, decat cele produse in  China, de exemplu.
Sticla este din plastic, un alt + din partea mea deoarece daca il scapi din greseala pe gresie nu se sparge si il salvezi.

Fiindca imi place asa de mult pompita cred ca ma voi chinui sa termin produsul , apoi voi reutiliza sticla punand sampon in ea :).Oricum mirosul lui fresh imi place, si chiar daca nu face parul foarte usor de pieptanat, ci doar putin, am  drag de el si o sa il utilizez pana il termin.

Va las sa descoperiti si alte produse L'Oreal, brand care continua sa fie in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor pentru ca nu face rabat de la calitate si mereu vine cu inovatii in produsele sale.

Voi ce sistem de dozare preferati:clasic sau cu pompita?Cu ce balsam de par va intelegeti cel mai bine?

46 de comentarii:

  1. Ambalajul arata foarte bine,te face sa-l cumperi,dar daca nu descurca parul,atunci nu e pentru mine.Eu am parul uscat la varfuri pentru ca ma vopsesc,asa ca am nevoie de hidratare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare super acest balsam,eu nu l-am mai folosit ,dar si eu caut aceleasi lucruri la un balsam: sa imi descurce parul si sa il pot pieptana usor,nu am un balsam preferat,le schimb tot timpul :) si le prefer pe cele cu pompita <3 .Paste fericit alaturi de cei dragi iti doresc,pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit acest balsam dar timpul nu-i trecut. Oricum eu am parul scurt si nu am nevoie de un sampon care sa ma ajute la descurcat.si daca e ptr orice tip de par , nu ar strica sa-l testez. Sarbatorile cu bine !

    RăspundețiȘtergere
  4. Pare ok acest balsam cu atatmai mult cu cat eu am parul scurt si nu am nevoie de un balsam care sa ma ajute sa-mi descurc usor parul. M-ar tenta sa-l incerc. Sarbatorile cu bine !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siguaranta as alege sistemul cu pompita, dar din pacate foarte putine produse il au. In momentul de fata folosesc balsamul si samponul de la Elseve, din noua gama Ulei Extraordinar. Am fost foarte multumita de la prima utilizare, era mult mai usor de descurcat si ii daduse o stralucire naturala, avand in vedere ca parul meu este destul de uscat. M-am inteles intodeauna destul de bine cu produsele de la L'Oreal, tocmai de aceea cred ca voi incerca si eu balsamul Mythic Oil dupa ce il termin pe acesta. O zi frumoasa! Particip cu mare drag la concursul tau.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am folosit acest balsam dar cred ca mi s-ar potrivi

    RăspundețiȘtergere
  7. Parul meu este ondulat natural si am probleme la pieptanat.Citind descrierea sant tentata sa incerc acest produs in speranta ca va avea rezultate bune

    RăspundețiȘtergere
  8. Hainute mamici cu pitici18 aprilie 2015 la 11:57

    as fi incantata sa il folosesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu prefer sistemul de dozare cu pompita pentru ca astfel obtin dozajul perfect de balsam de par ce il pot aplica. Cel mai bine ma inteleg cu balsamul de par care este din aceeasi gama cu samponul, respectiv acum folosesc un balsam de par de la L'oreal pentru parul vopsit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Wow, chiar imi place balsamul de par prezentat de tine. Momentan folosesc un balsam de par de la Kallos, cu pompita.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ambele, imi place si sistemul clasic si cel cu pombita, oricare o folosesc cu placere. Momentan folosesc un balsam Leave-in de la Avon si mi se pare ok, dar as incerca si produsul recomandat de tine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am folosit acest balsam dar suna foarte tentant. Cred ca se merita cumparat <3

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu mi-as dori acest balsam, mai ales ca este de la L'Oreal si stiu ca aceasta firma produce doar produse de calitate.Multumesc pentru recomandari, chiar ma gandeam ca mi-ar trebui un balsam nou.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am folosit acest balsam dar l'oreal este una din fiemele mele preferate de produse sunt foarte multumita de ele si niciodata nu m-au dezamagit cu siguranta voi folosi acest balsam eu avand un par foarte dificil si cred ca este produsul necesar

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am folosit acest produs inca, insa o prietena mi l-a recomandat si sunt incantata sa il incerc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am folosit acest balsam dar as fi incantata sa-l incerc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ion Steluța Ionela18 aprilie 2015 la 17:10

    As vrea sa-l incerc si eu.Cu siguranta o sa-l cumpăr.

    RăspundețiȘtergere
  18. De ceva timp parul meu se incurca foarte repede, iar dupa ce il spal este foarte uscat. Fara sa folosesc un balsam sau masca de par nu pot sa ma pieptan pentru ca s-ar rupe foarte mult. Imi place atat sistemul de dozare clasic cat si cel cu pompita , iar ca balsam momentan folosesc ceva de la Gliss insa nu pot sa spun ca este preferatul meu.Preferatul meu este cel de la Anian.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu l-am incercat, dar cred ca e bun, ca majoritatea produselor L'Oreal.

    RăspundețiȘtergere
  20. Interesant di eficient.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu am incercat produsul pare foarte interesant ! Prefer sistemul clasic. Ma inteleg bine cu balsamul pentru par L'Oreal Paris Elseve Arginine Resist 200ml il folosesc de 3 ani si ma ajuta sa+mi descurc parul si imi da si stralucire .

    RăspundețiȘtergere
  22. Imi place acest sistem(cu pompita) si cred ca s-ar comporta foarte bine pentru parul meu gras; mi-ar placea sa incerc acest produs. De cateva luni bune sunt incantata la maxim de balsamul Dove cu keratina si nu cred ca-l voi schimba prea curand; desi voi mai incerca si alte produse despre care o sa aud ca sunt excelente.

    RăspundețiȘtergere
  23. Si eu utilizez balsam de par de la Dove varianta cu pompita in scopul de a doza optim cantitatea de balsam pe care urmeaza sa o aplic .Am citit articolul si sant tentata sa incerc acest produs bineinteles tot varianta cu pompita.

    RăspundețiȘtergere
  24. ca la majoritatea produselor ambalaj frumos si.....ceva gen afara vopsit gardul inauntru leopardul:)))) imi place sistemul de dozare cu pompita, iar ca balsam imi place cel de la Kalos il folosesc de ani buni si nu m-a dezamagit, cel putin pana acum

    RăspundețiȘtergere
  25. fb constantin aurora
    nu am incercat acest produs,dar as fi incantata sa-l folosesc

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu am avut pana acum nici un balsam sau sampon cu sitem de dozare cu pompita dar mi-ar place daca as gasi ceva care sa mi se potriveasca sa aiba acest sistem.De acest balsam nu am auzit pana acum in schimb mie cred ca mi-ar place..pana nu de mult aveam aceeasi obsesie ca tine,balsamul sa imi hidrateze intens parul,sa il simt pe loc cum devine mai moale in schimb nu imi dadeam seama cat de mult volum pierdeam cu astfel de produse si cat de repede mi se ingrasa parul.De ceva timp am schimbat tipul de produse si imi e mult mai ok pt ca parul oricum se descurca si devine matasos cand aplic ulei tratament si cand il usuc cu peria rotativa.

    RăspundețiȘtergere
  27. interesant acest balsam, poate il voi incerca si eu :D dar cam nasol ca nu e tocmai ok la capitolul "descurcat par mai usor"

    RăspundețiȘtergere
  28. Stephanie Stef
    Brandul L'Oreal au numai produse de calitate, acum folosesc un balsam de la Dove si sunt multumita, nu am folosit pana acum acest balsam de la L'Oreal, dar mi-as dori sa-l incerc, imi place sistemul de dozare cu pompita!

    RăspundețiȘtergere
  29. Inca nu am folosit balsamul, insa as fi tentata sa il incerc deoarece am un ulei tratament de la L'oreal ce il pot folosi si inainte si dupa spalare si care e foarte bun,lasa parul hidratat, suplu,stralucitor si deloc uleios.Cred ca si balsamul e bun, dar depinde de tipul de par al fiecareia.

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu ma deranjeasa sistemul de dozare, oricare ar fi el e ok. Ca balsam folosesc acum unul cu argan de la Gerocosen, de fapt si sampon si masca de par tot cu argan si sunt foarte bune pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  31. Interesant.Am aflat despre un produs de care nu stiam.Poate pe viitor il voi incerca si eu

    RăspundețiȘtergere
  32. Folosesc orice balsam,mai mult de la Nivea,n-am nicio problema cu ele ,atat timp cat lasa parul hidratat mi se par bune

    RăspundețiȘtergere
  33. nu prea pot folosii orice produs pentru ca fac matreata. am un par gras..posibil ca mie sa mi se potriveasca

    RăspundețiȘtergere
  34. Acest balsam promite mult si ofera putin. Nu ambalajul este important ci ceea ce contine el, iar in acest caz continutul lasa de dorit.

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu am incercat acest balsam si citind articolul tau merita sa il cumpar .Mariana Cioranu

    RăspundețiȘtergere
  36. Un produs excelent, inca nu am folosit dar cu siguranta am sa folosesc, multumim ♡

    RăspundețiȘtergere
  37. Fb: Laura L. Myrvold
    Nu stiam de acest produs de la L`oreal, as fi tentata sa-l incerc pe viitor, multumim pentru review-ul facut de tine, mi se pare binevenita parerea cuiva care l-a incercat. Ambalajul e super, eu deocamdata mi-am cumparat cateva produse bio, sapun, sampon si balsam/masca impotriva caderii parului si chiar m-au ajutat.

    RăspundețiȘtergere
  38. Nu am folosit inca acest balsam de par , nu folosesc in mod frecvent balsam, altrenez, o data masca, o data balsam , dar acum depinde de tipul firului de par pe care il are fiecare , sa caute ce i se potriveste .

    RăspundețiȘtergere
  39. In general imi plac recipientele cu sistemul de dozare gen pompita , am oprit si eu un astfel de recipient de la un lapte de corp . Gama L'oreal nu m-a dezamagit pana acum niciodata dar de acest balsam nu stiam inca si m-ai surprins placut cu el , pretul e ok si asa cum spui si tu orice produs se comporta diferit de la persoana la persoana . L-am retinut ptr o viitoare comanda .

    RăspundețiȘtergere
  40. Cand te uiti la video, te gandesti ca un promo atat de frumos nu are cum sa nu fie bun produsu, dar dupa cate ai spus de el sincer eu nu l'as cumpara. Nu;mi place sa am probleme cu descurcarea parului si sa'l simt ca o matura,poate avea ce miros vrea, dar poti gasi balsamuri cu miros frumos si sa isi faca treaba. :)

    RăspundețiȘtergere
  41. Pe acesta, inca nu l-am folosit, dar, de obicei folosesc balsam, altfel nici nu as putea sa ma simt bine.
    Mi-ar placea sa incerc si acest balsam. Stiu ca produsele de la L'Oreal sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  42. Un mare plus pentru ambalajul cu pompita, dar daca nu e un produs atat de bun precum promite...

    RăspundețiȘtergere
  43. mi-ai starnit curiozitatea, asa ca il voi incerca si eu.

    RăspundețiȘtergere
  44. L' Oreal si-a facut un renume dar uite ca mai sunt si minusuri . Oricat de mult m-ar incanta recipientul daca nu isi face datoria produsul parca nu imi starneste interesul . Oricum , daca voi avea ocazia il voi incerca

    FB : Maria Petre

    RăspundețiȘtergere
  45. Cele mai bune sunt produsele de la L'Oreal, merita incercate.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!