marți, 24 decembrie 2013

Sampon Wash&Go anti matreata

Am revenit la un sampon pe care l-am folosit cu mare succes in trecut. Dar cum parul meu e mai dificil si ba se plictiseste de un sampon, ba nu ii prieste , mereu sunt in cautarea samponului ideal.

Am zis sa incerc  acest sampon care contine Zinc Pyrithione ce ar combate matreata si ar stopa aparitia ei.Daca primele utilizari au fost ok, dupa a 3a, matreata a reinceput sa apara.

Asa ca voi continua cautarile!

Totusi acest sampon mi-a placut :

  • are miros discret placut
  • face suficienta spuma
  • pret mic  pana in 10 ron
  • da un oarecare volum parului


Ce nu mi-a placut a fost ca a necesitat aplicarea unui balsam de par dupa samponare.Voi ati folosit Wash& Go?


PS : UN CRACIUN FERICIT VA DORESC TUTUROR!

 

3 comentarii:

  1. Si eu m-am confruntat intr-o perioada cu matreata, pur si simplu nu mai scapam de ea, pana la un moment dat pana cand am intrebat-o pe domnisoara la care eu obisnuiam sa ma tund, ce m-ar sfatui sa fac/sa incerc. Mi-a recomandat Head & Shoulders cu menta. Dupa vreo 5-6 spalari s-a vazut cum dispare si treptat, treptat am reusit sa scap de ea! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit si eu o perioada sampoane Wash & Go, insa de la un timp parca nici unul nu ma mai multumeste si nu imi lasa parul asa cum mi-as dori.

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am folosit şi eu într-un timp şi chiar mi-a plăcut. Cu siguranţă depinde şi de firul de păr, dar şi de alţi factori externi: poluare, alimentaţie, stil de viaţă, etc..
    Irina, îţi doresc din suflet sărbători minunate alături de toţi cei dragi, cu sănătate şi numai voie bună! ♥

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!