duminică, 8 decembrie 2013

Roll-on Bio KRAUTER- DEZAMAGIRE

Va povesteam despre prima mea comanda la LifeCare , si acolo am comandat si roll-on-ul bio Krauter.



Iata ce promite sa faca:

Nu contine particule de aluminiu

Nu contine coloranti artificiali

Calmeaza pielea dupa epilare

Parfum placut si proaspat

Efect antiseptic


Hidrateaza si protejeaza pielea sensibila a axilei, are efect antiseptic, nu blocheaza porii si impiedica dezvoltarea bacteriilor.





50 ml la pretul de catalog 18 ron

La inceput mi s-a parut lichid tare, adica daca il intorceam si il tineam mai mult curgea desi are bila.Dar apoi nu am gasit acest aspect ca un neajuns.

Adevarul e ca l-am folosit acum cand e mai rece afara si a facut fata, dar vara pe canicula nu stiu daca s-ar mai comporta la fel de bine. Eu transpir destul de mult si am nevoie de ceva care sa faca fata!

Mi-a placut ca nu are aluminiu si coloranti.


Pe viitor vreau sa incerc roll-on-ul de la Yves Rocher fara aluminiu!

9 comentarii:

  1. Din cate am mai citit eu, cele fara aluminiu nu au putere asa de mare de protectie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca vara nu o sa te protejeze. Eu am o cunostinta care nu era multumita deloc de acest produs. Vara pe caldura mare transpira si chiar mirosea urat cu toate ca roll-on-ul promite protectie. Mai bine incearca altceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar nici nu il voi mai recumpara! acum am de la nivea si ma inteleg foarte bine cu el..va urma review in curand

      Ștergere
  3. Am urmarit si eu subiectul cu aluminiu in antiperspirante si multe fete ziceau ca cele care nu contin aluminiu nu fac fata unei transpiratii abundente. Eu transpir oricand ... cand imi e cald, frig, cand am emotii, cand sunt suparata, etc si nu cred ca ar face fata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu dupa nastere am ramas cu o transpiratie mai abundenta..dar clar nu mai aleg acest produs
      as vrea sa mai incerc de la yves rocher fara aluminiu sa vad cum e

      Ștergere
  4. intru si eu in categoria femeilor ce transpira abundent ,desi am incercat aproape orice nimic nu face fata ,vara nu pot folosi decat haine deschise la culoare ,,pun asta pe seama stresului daca auziti de vreun deodorant minune ce pate face fata cu brio sa scrietiisa vada si ochii mei..

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi pare tare rău că nu te-a mulţumit. Nici eu nu l-aş încerca, şi asta nu neapărat pentru că nu persistă foarte mult, aici nu am prea mari aşteptări, cât pentru faptul că e atât de lichid încât te trezeşti cu el că pică din recipient, asta clar nu vreau s-o văd la un roll-on. Îţi mulţumim pentru review, Irina! Te pup, o săptămână plăcută îţi doresc :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Din cate stiu eu, roll-on-ul de la Yves Rocher este destul de bun, eu nu prea stau sa ma uit la ingrediente, mai ales vara, cand nu imi doresc decat protectie....

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!