vineri, 15 noiembrie 2013

Testeaza gratuit PHILIPS LUMEA IPL



 Tocmai am aflat de pe blogul DarLyst  ca daca va inscrieti pe site-ul philipslumea.ro  va puteti numara printre cele patru castigatoare veti putea incerca gratuit acasa la voi, timp de sase luni, noul Philips Lumea.
Deja primele doua norocoase s-au ales, dar mai aveti inca doua sanse: pe data de 4 decembrie 2013 si inca una pe data de 7 ianuarie 2014.
In plus, fericitele castigatoare care vor impartasi periodic din experienta lor cu produsul vor avea parte de o surpriza din partea Philips Lumea.


Tehnologia IPL functioneaza prin aplicarea delicata a unor impulsuri de lumina pe par. Lumina este absorbita de catre melanina (pigmentul) din par, fiind apoi transformata in energie luminoasa. Apoi, aceasta energie luminoasa ajunge in radacina firului de par, stimuland foliculul firului de par sa intre in faza latenta. Drept rezultat, parul cade in mod natural, iar cresterea parului este impiedicata, lasandu-ti pielea la fel de catifelata ca matasea.

Acest sistem de epilare cu lumina intens pulsata asigura o medie de 200 de sedinte de epilat IPL (epilare completa care contine picioare, zona bikini si axile). In functie de ritmul individual de crestere al firului de par, la inceput este nevoie de 4-5 sedinte o data la doua saptamani, ulterior fiind necesare sedinte o data la 4-6 saptamani. Astfel, veti avea nevoie in medie de aproximativ 12-15 sedinte in primul an si de 8-12 sedinte in urmatorii ani. Poate fi folosit pentru parul blond inchis, castaniu sau negru.

2 comentarii:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!