luni, 24 septembrie 2012

De ce as sustine un magazin online cu produse romanesti?

De ce as sustine un magazin online cu produse romanesti?

Tot auzim de produse din Germania,Italia,Franta....nu neg calitatea acestora ,dar si produsele romanesti gen:Farmec,Hofigal,Gerocossen ,Elmiplant sunt bune.
Si am inceput sa cumpar online,,,,nu ma risc la haine ,dar genti si cosmetice ..da!!
Online fac comenzile la Avon,online achit facturi..de ce sa nu cumpar si produsele mele preferate tot online.

OK,veti spune ca atunci cand cumperi din magazin ,poti testa produsul,dar online  mie mi se pare mult mai comod.Evit aglomeratia din trafic,cea de la casele de marcat,cea din magazine.Plus ca atunci cand ai copil mic,orice  timp conteaza...decat sa pierd timpul  la cumparaturi in magazine prefer sa ies la plimbare  cu fata mea.

 Am descoperit de curand acest site! !   Preturile sunt de producator,gasiti produse pentru par,fata,copii,barbati,solare,si multe remedii naturale.


Voi ati comandat online??Preferati produsele romanesti sau neaparat straine?


 

2 comentarii:

  1. Buna,

    si eu sustin si sunt de acord cu tine in privinta produsele romanesti. Mie personal imi plac cele de la Bio Cosmetica, Elmiplant si Apidava. Eu le cumpar de la www.skinpriority.ro si sunt intr-u totul de acord cu tine ca produsele cosmetice le poti cumpara online fara nicio teama. Daca le comanzi de pe site-uri majoritatea magazinelor on-line au chiar preturi promotionale pentru astfel de comenzi.
    Spor la cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, si mie-mi plac produsele romanesti, nu prea gasesc online, eu vizites in principal site-ul http://www.pricedefy.ro/ , acum o sa ma uit si pe skinpriority, ca am vazut acum linkul

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!