miercuri, 12 septembrie 2012

Acum si atunci!






Stiu ca v-am tot innebunit in ultimele postari cu Avon,dar chiar vreau sa va povestesc cum am intrat in marea familie Avon si de ce imi place asa mult.

Era tot ca si acum,toamna,dar in urma cu 10 ani,fiind  inca la liceu,m-a abordat o domnisoara blonda,foarte amabila pe nume Oana intr-o zi pe strada.

Mi-a placut maniera in care mi-a vorbit despre Avon si m-a invitat in sediul lor.La acea data era un sediu micut,dar primitor...prin prisma fetelor de acolo, care erau mereu  cu  zambetul pe buze,si prin maniera de aranjare a produselor.
Le puteam testa,rasfoi brosuri,si asta fara sa devin reprezentant atunci pe loc.

Mi-a dat acasa niste pliante sa citesc si daca ma decid  sa devin reprezentant ,sa o anunt.

Stiu ca inca nu implinisem 18 ani si am avut o lungaaaaaaaa discutie cu mama ,caci pe numele ei urma sa ma inscriu.Era stresata sa nu  pun apoi bani de la mine,sa nu aibe ea probleme,etc.

Problema fiind rezolvata, sun domnisoara si revin in sediu ,de data aceasta pentru a completa formularul de inscriere.
Tin mine foarte bine ca era chiar momentul cand se lansa gama de geluri de dus Senses,si am primit multe pliante despre ele si le-am putut mirosi gelurile de dus.:)

Pentru mine a contat foarte mult acest lucru,pentru ca,spre deosebire de concurenta(Oriflame-sunt si acolo reprezentat),mostrele si posibilitatea  de a testa un produs conteaza foarte mult

In plus in Avon ,mereu se organizeaza cursuri de Beauty, de Tehnici de Vanzari,pe cand la Oriflame ,ori nu am fost chemata eu ,ori nu se organizeaza.

Si de 10 ani sunt in marea familie Avon si nu as parasi-o pentru nimic in lume.Imi plac acele programe motivationale in care daca indeplinesti anumite conditii primesti diverse cadouri..de la bradut de craciun,rama foto..(anii trecuti) la produse cosmetice,parfumuri  in prezent.

Imi place ca si coordonatorii sau liderii,directorii de zona sunt apropiati de tine ca simplu reprezentant,nu simti superioritate din partea lor,si asta ma motiveaza sa le calc pe urme.



Acum  Avon-ul din zona mea s-a mutat in casa noua,foarte spatioasa,frumoasa,dar mereu imi voi aminti cu drag de vechiul sediu in care m-am inscris pentru prima data.

Un comentariu:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!