sâmbătă, 24 septembrie 2016

Sampon Luiza Essence Repair

Povestea celor de la Luiza Essence incepe in 2004 in Israel. Au investit multa munca si energie in activitatile de cercetare pentru a crea produse de calitate, aratand o deosebita atentie mediului inconjurator si ingredientelor folosite. Produsele Luiza Essence au  formule ce va lasa parul fin si matasos, redandu-i sanatatea si textura naturala. Ei sustin  ca au reusit sa dezvolte produse inovatoare, care sa ne faca sa simtim diferenta de la prima utilizare. O fi asa,  nu o fi...mi-am zis!! Dupa numeroase produse destinate ingrijirii parului, ajunsesem in etapa in care nu mai stiam ce produs sa mai cumpar, sa ii fie pe plac parului meu.

Asa ca mi-am rugat coafeza sa imi recomande un sampon, care sa ma scape si de matreata , dar care sa nu imi usuce parul, asa cum pateam in ultimul timp de la Head&Shoulders.


Ea mi-a recomandat samponul Luiza Essence Repair.  Mi-a adus o sticla de 1l, cu pompita tare draguta care ma ajuta sa dozez produsul, si sa nu scap mai mult decat are nevoie parul meu.







"Samponul Luiza Essence, fara continut de sare, ajuta la recuperarea si mentinerea parului dupa tratamentele de indreptare a parului, vopsire sau decolorare.
Utilizarea zilnica al Samponului Luiza ajuta la echilibrarea pH-ului.
Ofera stralucire si volum.

Mod de utilizare:
Se aplica pe parul ud, se maseaza dupa care se clateste din abundenta.
Se repetă procedeul daca este necesar."

 Pretul pe diverse site-uri este de 84 ron pe 500 ml.Cam asta e pretul indiferent de site-ul accesat. Dar la saloane il gasiti la gramaj de 1000 ml, mult mai spornic si la pret mai mult- undeva pana in 100 ron.




L-am si pus la treaba!! Dupa ce am aplicat de 2 ori , pot spune ca imi simteam ciudat parul...Avea volum, dar era uscat.

Si problema cea mai mare era ca matreata imi invadase tot parul!!Si am stopat utilizarea lui, cu mare parere de rau . Poate pentru ca era pentru a repara firul de par si nu special anti matreata , m-am trezit cu asemenea efecte, nu stiu, dar cert e ca nu voi mai investi in asemenea produse.
Acum imi tratez parul cu Gerovital H3Derma, special antimatreata si  voi continua cu samponul recomandat de el cel sebocorector dupa aplicarea acestui sampon tratament timp de 2 luni.

Poate pentru fetele care nu ai aceasta problema este bun samponul, dar pentru mine a fost un mare dezastru!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!