joi, 1 octombrie 2015

#Stai fara grija


V-ati intrebat de ce ieri in mediul virtual multe fete au postat poze cu ele imbracate intr-o piesa vestimentara turcoaz : iata si raspunsul:

JustAD și Clinica Elginmed anunță cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, care va avea loc pe 22 octombrie în București și va fi transmisă live - anul acesta -în Sibiu și în Iași.

În România, sunt diagnosticate zilnic nouă femei, iar la fiecare patru ore, o femeie moare din cauza cancerului de col uterin. Este o statistică mai mult decât îngrijorătoare, datorată în principal faptului că simptomele cancerului de col uterin nu sunt întotdeauna evidente și, de cele mai multe ori, acesta ajunge să fie diagnosticat într-un stadiu mult prea avansat. De aceea, este foarte importantă testarea periodică, în vederea depistării la timp a celulelor precanceroase.


Proiectul Alege viața urmărește informarea la un nivel ridicat cu privire la ușurința prevenției în ceea ce privește virusul HPV și cancerul de col uterin în rândul femeilor cu vârsta cuprinsă între 20 și 45 de ani din România. Proiectul a fost lansat anul trecut, tot în luna octombrie, pe care am numit-o luna conștientizării și prevenirii cancerului de col uterin. Anul trecut am numărat 400 de participante la conferință iar, la final de campanie 1000 de vouchere prin care femeile au beneficiat de consultație gratuită și o reducere considerabilă la screening, au ajuns la femeile din București și din toate colțurile țării. Astfel, am reușit să îndeplinim scopul proiectului, schimbând măcar un pic statisticile României cu privire la victimele cancerului de col uterin. 

 Informații complete despre cum se pot preveni toate aceste consecințe pot afla gratuit joi, 22 octombrie,în cadrul Conferinței Naționale de Prevenire a Cancerului de Col Uterin. Participantele sunt așteptate începând cu ora 18:00,la Camera de Comerţ şi Industrie din București și la Hotelul Ramada, în Iași și Sibiu

Accesul la Conferința Națională de Prevenire a Cancerului de Col Uterin este gratuit și este oferit în baza completării formularului de înscriere de pe www.alegeviata.com/inscrieri.

Aveti grija de sanatatea voastra caci este cel mai important lucru din aceasta viata.Nu banii, nu jobul nu alte lucruri materiale vor conta daca vreodata va veti confrunta cu vreo problema de sanatate.Si atunci e mult mai usor sa previi!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!