marți, 22 septembrie 2015

Cum sa te decolorezi fara sa distrugi parul?

Am mai folosit in trecut si alta nuanta din gama Palette si anume LW3 un saten uimitor cum il denumesc producatorii despre care v-am povestit aici.Ambele sunt decolorante si imi plac foarte mult.

Desi la inceput am avut o impresie mai rea despre vopseaua de par Palette  Schwarzkopf  despre care v-am vorbit aici, acum am zis sa incerc din nou avand in spate a 2 a experienta cui aceasta vopsea decoloranta cu care m-am impacat foarte bine.







Pot spune ca am gasit vopseaua perfecta pentru mine! Chiar daca in trecut nu prea imi placea pentru ca nu avea si acel balsam de par revelator , care chiar  hidrata si revigora culoarea parului chiar si la cateva saptamani dupa vopsire, acum am trecut peste acel aspect.

Imi place ca imi iese exact culoarea de pe cutie si cum demult imi doream o nuanta mai deschisa la par, acum am gasit produsul ideal.Acum am ales nuanta Ciocolatiu  Stralucitor si nu regret.
Am aplicat vopseaua conform instructiunilor de pe cutie si la final acesta a fost rezultatul:

Dupa cum se observa si in poza nu s-au acoperit complet suvitele blonde, dar arata bine zic eu, si acea nuanta  castanie imi place mult mai ales acum cand soarele se joaca cu razele lui si confera stralucire parului.

Parul a ramas moale si usor de aranjat, fata de perioada cand aveam suvitele blonde ,care chiar daca erau facut cu pudra fara amoniac la salon imi lasa varfurile destul de uscate si rebele.


Ati folosit aceasta vopsea?

10 comentarii:

  1. Am folosit-o si eu ,dar eu sunt cu roscatul :) , chiar era mai stralucitor si matasos parul <3

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoasa culoarea si parul. multi ani m-am vopsit cu palette.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu imi doresc o nuanta mai deschisa la par,o s-o incerc si eu act de curand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos ti-a iesit culoarea,si eu folosesc Palette,ca si nuanta eu am ales Saten Ciocolatiu,este apropiat de nuanta mea naturala,nu am avut curaj sa fac o schimbare radicala,dar poate....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu preferam nuantele mai naturale , dar imi place prea mult cum se vad culorile deschise pe par, si eu fiind bruneta natural, am cam renuntat la nuante inchise

      Ștergere
  5. e chiar culoarea ta? wow...super !!
    momentan si eu incerc sa ajung la un roscat cat de cat uniform, dar mai am de licrat. Am folosit la ultima vopsire rosu aprin si a iesit o visina putreda la radacini si ceva tente rosiatice la varfuri. E fainut, dar nu e ce mi doream. Poate data viitoare :0

    RăspundețiȘtergere
  6. Da am folosit de multe ori aceasta vopsea,nuante de blond,insa eu nu ma decolirez,imi iese mereu culoarea fara a ma decolora.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!