sâmbătă, 12 septembrie 2015

Vrei sa fii sexy? Poarta tocuri!!

De mica admiram femeile care purtau pantofi cu toc.Fie ca erau la piata, la birou, la serviciu, ele purtau toc.Imi doream ca atunci cand voi creste mare sa fiu ca ele! Sa port acele incaltari cu toc inalt despre care credeam ca  sunt aliatul lor  pentru a reusi in viata.

Am crescut, si am vazut ca nu e aspectul fizic  esential pentru a reusi in viata, cu atat mai putin purtarea pantofilor cu toc. Dar totusi daca un sambure de adevar este  in expresia lui Marylin Monroe: "Dati unei femei pantofii potriviti si ea va putea cuceri lumea"?

Zi de zi lumea pune etichete. Etichetele nu se pot da jos atat de usor: o data ce ti-a fost acordat un statut, greu iti va fi sa demonstrezi contrariul.Si traind in aceasta lumea care pune asa de mult accent pe aspectul fizic, suntem nevoite sa avem o mai mare grija asupra modului in care ne imbracam.

Daca stau si ma gandesc in secolele trecute era la fel, deci nu e o noutate ca daca un necunoscut te vede pentru prima data si este tentat sa te eticheteze intr-o clasa sociala dupa felul cum te imbraci..Da, veti spune ca au apus vremurile in care contau clasele sociale, dar eu va contrazic! De cate ori ati fost privite cu superioritate de catre persoane mai bogate decat voi? De cate ori la un interviu de exemplu, o tipa care era "ca si scoasa din cutie", v-a "furat" jobul mult dorit pentru care poate erati mai bine pregatite intelectual?


Femeile inca din Antichitate si pana in prezent au fost fascinate de pantofi:fie ei cu toc sau fara, pantofii dau clasa tinutei si o definesc.

Fara ei tinuta ar fi ca un corp fara cap.

Dar in ziua de astazi multe dintre femei aleg sa poarte balerini sau alte incaltari renuntand la pantofii cu toc.Recunosc, si eu port des balerini pentru ca am un job la care stau numai in picioare si sa stai 8 ore pe tocuri nu e chiar asa placut.Mai ales ca unele dintre noi avem monturi sau bataturi si atunci pantofii cu toc ar fi un chin!
Si mai ales sa aratam mereu "ca si scoase din cutie" e cu adevarat greu.Dar daca nu avem la dispozitie foarte mult timp sau bani  in a ne aranja parul  la coafor, sau a merge regulat la saloanele de infrumusetare, purtarea pantofilor cu toc e o solutie in a fi seducatoare, cu minime investitii.

O pereche de pantofi de calitate nu ii cumperi zilnic si in plus atunci cand ii porti esti mai sigura pe tine, esti gata sa cuceresti lumea!

Pentru ca un pantof cu toc da tinutei clasa, te face sa tii spatele mai drept sa ai mersul mai frumos si mai sexy.Gambele iti sunt mult mai tonifiate daca porti tocuri mai des, asa ca poti sa te duci la sala mai rar daca  ii porti:)

Asa ca daca tot pe 14 septembrie se serbeaza Ziua Nationala a Femeilor pe Toc , eu zic sa mai renuntam la incaltarile comode si  care ne fac sa parem obisnuite, sterse, si sa adoptam o tinuta mai sexy,cu care nu veti da gres niciodata :un pantof cu toc elegant si o rochie sau de ce nu o pereche de blugi!












„Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!”

Un comentariu:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!