luni, 29 iunie 2015

Spray pentru stralucirea parului Schwarzkopf Professional Osis

 Acest spray pentru stralucirea parului  este noua mea achizitie de pe Aoro. Nu am folosit pana acum un spray de finish care sa confere stralucire parului, fara a avea calitatile unui fixativ, Exact asta imi doream cand cautam pe site un produs care sa confere stralucire parului , asemanator unui lac.

Flaconul are 300 ml si costa 31 ron.Un pret rezonabil avand in vedere ca se pulverizeaza foarte putin produs .





Iata ce spun producatorii despre el:

"Spray-ul Schwarzkopf Professional Osis ofera parului tau stralucire si un aspect sanatos. Netezeste si creste controlul asupra parului, care nu se mai incurca, fiind usor de pieptanat. 

Efecte:


  • face parul mai usor de pieptanat
  • hraneste delicat parul
  • are un usor efect de fixare
  • protejeaza parul

Compozitie:


  • filtre UV - protejeaza parul de daunele razelor solare
  • ulei de silicon - netezeste parul si ii ofera o stralucire radianta

Tip de par:


Potrivit pentru toate tipurile de par.

Cum se aplica:


Se aplica pe par de la o distanta de aproximativ 30 cm de cap."



Imi place ca este un produs profesional, flaconul este usor de manevrat si are un design elegant. Stiu ca ceea ce conteaza la un produs este calitatea, dar uneori si cum este ambalat produsul, conteaza.Imi place culoarea gri cu rosu, este usor de folosit si am observat ca efectele promise chiar se si observa:parul capata o stralucire aparte si nu este incarcat.

Mereu ma feream de fixative sau acest tip de spray-uri pentru par, pentru ca avand parul gras predispus la matreata , nu reuseam decat sa imi incarc firul de par si sa aibe acel aspect de par nespalat.

Cu spray-ul Osis  este diferit.L-am folosit  prima oara pe parul ondulat.L-am ondulat cu placa si dupa ce am pulverizat putin fixativ am aplicat acest spray.Afara batea soarele si imediat am observat diferenta,
As fi facut si poze, dar am vazut ca nu era asa vizibil in poze asa ca am renuntat.

M-a  mirat ca parul nu avea aspectul de imbacsit si ce m-a bucurat foarte tare a fost ca acest spray are filtre UV ce protejeaza  impotriva razelor nocive ale soarelui.
Cum vremea este din ce in ce mai schimbatoare observ pe zi ce trece ca parul se electrizeaza mai repede si nu mai sta drept in zilele in care este umezeala. Si cum a plouat destul primavara aceasta, este greu sa iti faci o coafura care sa si reziste pe parcursul intregii zile.

Dar cu ajutorul acestui acestui produs reusesc sa pastrez parul sub forma dorita. Si cum am parul drept de la mama natura, tot incerc cu diverse mijloace sa il ondulez.Si am observat ca atunci cand l-am ondulat si am aplicat spray-ul  buclele au tinut mai mult decat de obicei.Daca il ondulez cu placa undeva pe la 10 dimineata pana seara la 19-20 coafura inca rezista.
Si de obicei  se lasau buclele dupa 3-4 ore , dupa ce le dadeam doar cu fixativ.
Acum am aplicat doar spray Osis fara sa mai adaug fixativul pe care il foloseam de obicei.


Aici vedeti un look realizat cu acest produs



Iar  pe site-ul Osis.com gasiti  mai mult produse din aceaiasi gama, cu care va puteti defini coafurile.

Mai jos am selectat 2 videoclipuri in care ni se prezinta cum sa facem bucle definite , care sa reziste.
Primul este fara a folosi vreo sursa de caldura, al doilea este cu ajutorul placii.







Indiferent de metoda pe care doriti sa o folositi , eu va sugerez sa folositi produse profesionale pentru ingrijirea parului pentru a avea rezultatele dorite.


Eu chiar am folosit prima metoda si mi-a placut mult cum se aseaza parul.In plus m-am bucurat ca nu a mai fost nevoie sa folosesc placa pentru a crea onduleuri.Am aplicat apoi foarte putin fixativ si apoi spray-ul Osis pentru a da  parului un pic de stralucire.


Dar daca va place parul drept, fiti sigure ca se poate folosi acest spray si pentru o asemenea coafura.
Mai ales ca pe parul drept am avut impresia ca se cunoaste mai bine stralucirea decat pe bucle, fiind si evident acest lucru.

Voi cu ce produse folositi?

2 comentarii:

  1. Nu am auzit de acest spray dar suna tentant :) O sa-l cumpar si eu :)
    Multumim de review! :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l-am incercat pana acum, dar pare pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!