vineri, 19 iunie 2015

Ponturi pentru o vara de vis!

Cum e asa cald afara m-am gandit sa va ofer niste ponturi pentru a petrece o vara senzationala dar sanatoasa atat pentru corpul cat si pentru pielea noastra.

Si cum vrem sa ne simtim mereu frumoase , dar si sanatoase, sa incepem din cap pana in picioare!


  • Parul- e asa agresat de vant, radiatii solare, apa cu clor din piscina sau mare.Folositi masti hidratante din comert sau facute in casa din ingrediente la indemana oricui: galbenus de ou, ulei de masline, lapte, iaurt, banana,etc.Adaugati uleiurile asa mult laudate: ulei de cocos, ulei de argan.Daca nu aveti timp sa le folositi in masti, aplicati-le pe varfuri si apoi va spalati, sau cumparati un ulei protector contra radiatiilor UV.Tundeti-va la 3 luni pentru sa va revitaliza coafura si parul.Nu il tineti mereu prins! Mai ales in coada de cal sau coc, lasati parul liber si prindeti-l numai cadn mergeti la piscina sau mare.Am testat pe propriul meu par:atunci cand il tin  prins mai multe zile la rand , imi cad mai multe fire de par, decat atunci cand il tin prins mai lejer sau lasat liber.
  • Tenul- MEREU!! Dar Mereu cand iesiti din casa folositi crema cu SPF macar 15, daca sunteti mai creole si 50 fata aveti tenul alb.Nu va riscati cu sanatatea voastra.Pe langa crudul cancer  de piele. nu cred ca vreti sa va apara pete sau riduri inainte de vreme , asta numai pentru ca va place sa va bronzati fara protectie.Sa stiti  ca bronzul va prinde si cu crema.E un mit acela care zice ca daca aplicam crema nu ne mai bronzam!
  • Corpul- nelipsita crema cu SPF cand ne bronzam, in rest faceti-va timp pentru gomaj acasa din zatul de cafea .Pielea voastra o sa va  multumeasca!
  • Picioare-pentru niste calcaie moi aplicati crema hidratanta seara sau masti speciale pentru ele.Pentru a va simti mai usoare seara dupa o zi de alergatura prin oras, folositi un gel racoritor.Eu ma impac bine cu cel de la Yves Rocher.
  • Beti multa apa!! Profitati de multitudinea de legume si fructe si alimentati-va organismul cu vitamine!
  • Nu uitati ca indiferent de anotimp atitudinea face totul! Fie ca sunteti tinere, in floarea varstei, mamici, somere, casnice, atitudinea e ceea ce nu costa nimic si cu care putem castiga totul.Inlaturati gandurile negative, adoptati ideile pozitive, invatati sa va bucurati de orice, de o ploaie rece de vara, de curcuceul de dupa, de mirosul teilor, de zilele minunate pe care le traiti, indiferent de probleme.

Astept alte ponturi din partea voastra! Si cine stie..poate voi premia si o cititoare care va lasa un comentariu la acest articol cu un sfat! Si sa aveti o vara  de neuitat!

2 comentarii:

  1. Foarte utile sfaturile tale. Eu as adauga si ochelarii de soare la lista ta, cei cu filtre UVA si UVB, fiindca si ochii trebuie protejati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi there, I enjoy reading all of your article. I like
    to write a little comment to support you.

    Also visit my site ... bandar bola

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!