joi, 30 mai 2013

Adauga culoare in viata ta! + OFERTA SPECIALA

Stiti ca am inceput sa iubesc produsele L'Occitane, despre care v-am vorbit aici, dar acum  ne putem rasfata si in bucatarie!

Cum? Nimic mai simplu. Incercand sa facem desertul propus mai jos.Pe mine una , chiar ma tenteaza si nici nu pare greu de realizat.

Dar cel mai mult mi-a placut sa citesc despre orasul Grasse,  capitala mondiala a parfumurilor.



Povestea orasului Grasse, situat langa Marea Mediterana in Sudul Frantei, a fost initial cunoscuta datorita tabacarilor, care foloseau esente aromate pentru a-si parfuma adaposturile, create cu materiale prime pretioase ce proveneau din aceasta regiune insorita. Curand au inceput sa caute ingrediente din tinuturi si mai indepartate pentru a-si imbogatii paleta de esente. Si astfel, Grasse a devenit capitala mondiala a parfumurilor - un loc de intalnire pentru ingredientele de pe taramuri apropiate si indepartate. Si nu a trecut mult timp pana cand cei mai mari parfumieri ai lumii au inceput sa-si dezvolte abilitatile in laboratoarele acestui oras.
Accesati site-ul lor si lasati-va purtati in acea lume minunata, plina de rafinament si bun gust unde orice vis poate deveni realitate, doar trebuie sa va lasati purtati de aromele  colectiei Collection de Grasse!

Aceste ambalaje simple, create din sticla groasa, isi trag inspiratia din sticlutele traditionale ale parfumerie din Grasse. Mai ales gatul rotund al acestora aminteste de forma traditionala a parfumurilor din Grasse. Ampersand-ul (&), un simbol al unificarii, reprezinta uniunea dintre aromele complementare din interiorul parfumului si evoca drumurile care aduc ingredientele in Grasse.
Karine Dubreuil, parfumier L'Occitane, a fost crescuta si instruita in Grasse. Ea este "nasul" din spatele multor parfumuri celebre si tot ea a creat La Collection de Grasse.







Produsul preferat de prietenii de pe Facebook este L'Occitane lotiune de corp Cherry Blossom 250ml!


Produsul beneficiaza de 
50% discount la comenzile din magazinul online  pana la data de 6 iunie 2013, inclusiv.

Trebuie doar sa il adaugati in cos, iar la final sa introduceti codul discount "CherryBlossom"! 

Spor la cumparaturi! 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!