joi, 9 februarie 2017

Unghiile mele dupa manichiura cu gel- produse noi folosite



Cam asa arata unghiile mele dupa ce am renuntat la gel. Ma saturasem de gel si am decis sa le mai tin naturale. Asa ca am mers la salon si am renuntat la gel, trista fiind apoi de felul cum se prezentau unghiile mele: subtiri, cu suprafata denivelata de la pilire.


Daca in trecut ma ajuta intaritorul tratament de la Eveline, am decis si acum sa apelez tot la el o perioada pentru a-mi intari unghiile. Imi faceau cu ochiul si unele tratamente de la Golden Rose sau Sally Hansen, dar pentru moment am zis sa il incerc pe acesta.
A costat relativ putin, 15 ron si este foarte spornic.
Trebuie in schimb sa respectati modul de aplicare. In fiecare zi aplic cate un strat, iar in ziua a 5 a sterg unghia cu acetona si reiau procesul, si tot asa.



Inainte sa aplic tratamentul am folosit oja BB Avon pentru a-mi acoperi cat de cat suprafata pilita a unghiei care nu se vedea foarte ok.

Cam asa arata pe unghii:



E produsa in Franta  si are 10 ml. O sticluta tine foarte mult pentru ca se aplica foarte usor si putin produs trebuie pentru a acoperi unghia.
Pe langa nuanta naturala promite ca ingrijeste si intareste unghia fiind 7in1. Rezista pe unghii foarte bine. Eu am folosit top coat-ul de la Farmec , care ma multumeste foarte mult , facand oja sa fie mult mai rezistenta.


Vreau sa vad acum cat timp voi rezista fara gel pe unghii, pentru ca de obicei dupa o saptamana , doua reveneam la gel. Dar pot spune ca acum imi plac mult mai mult unghiile scurte, mai naturale si cred ca de la o anumita varsta( maine fac 30 ani!!!), optez mai mult spre natural, spre clasic.
Da, imi placea foarte mult manichiura cu pictura pe unghie, sau unghiile mai lungi, dar acum tind spre o manichiura cu unghii scurte, cu nuante naturale sau cand sunt multumita de forma unghiilor mele, indraznesc spre un rosu. In plus am observat ca si marile vedete de la noi( Andreea Marin, Andreea Esca, etc, opteaza pentru unghii scurte si cat mai naturale!)


Ati folosit vreo oja din colectia BB Avon? Cum vi s-au parut? Ce intaritor pentru unghii fragile ati folosit si a dat roade?

Un comentariu:

  1. Din acest motiv sunt impotriva unghiilor cu gel,nu imi place cum ramane unghia in urma lor .si unghiile naturale pot fi frumoase si de asemenea se pot creea modele pe ele ..trebuie doar sa ai grija de ele

    http://deyutza87.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!