vineri, 25 noiembrie 2016

Anticearcan Rimmel Wake Me Up


Este cu siguranta cel mai bun anticearcan pe care l-am folosit pana acum. Am incercat si stil baton de la Avon, si de la Essence dar nu au fost pe masura asteptarilor mele.

Dar cel de la Rimmel Wake Me Up, cum il si recomanda denumirea, chiar "iti trezeste fata" si ascunde chiar si cele mai suparatoare cearcane.
Si, stim cu totii, mai ales cele care au copii, ca dupa o noapte nedormita, tenul nostru are nevoie de un refresh. Si pe langa celelalte produse de make up, un anticearcan bun poate sa ne ajute, sau din contra sa ne dezavantajeze.

Imi place la acest anticearcan ca are un grad de acoperire foarte bun,  ofera stralucire zonei de sub ochi. In plus l-am folosit si pe niste cosulete naravase.

In ceea ce priveste efectului de glow pe care il ofera , am avut unele dubii atunci cand l-am cumaprat. Avand tenul mixt , in unele zone imi luceste destul de tare fata si  ma cam feresc de produsele care promit stralucire. Dar cu anticearcanul de la Rimmel nu am dat gres, pentru ca aceasta stralucire este una discreta si e diferita de luciul fetei!!

Costa undeva la 15 ron, dar este destul de spornic, are 7 ml,dar  ma tine de cateva luni, mai ales ca se aplica putin produs care intra repede in piele.

Pe viitor o sa-l recumpar,pentru ca a fost la nivelul asteptarilor mele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!