marți, 15 martie 2016

Produse testate in campania Secom

Am fost foarte fericita cand am primit un apel telefonic  prin care eram anuntata ca am fost selectata in campania de testare a produselor Secom,  prin intermediul Buzzstore.
M-am mai inscris in trecut si la alte campanii, dar acum norocul mi-a suras, poate si pentru ca aveam nevoie de niste cosmetice noi, aproape mi se terminase crema mea de fata si doream sa incerc ceva nou.



Sa va spun cateva cuvinte despre crema de fata Radiant Skin 


"RadiantSkin™ HA Cream reprezinta o sursa optima de acid hialuronic, ingredient a carui sinteza scade odata cu inaintarea in varsta. Acidul hialuronic ofera tenului sprijin in procesul de refacere si participa la actiunea de reinnoire si intinerire. Fitoextractele de anghinare si samburi de struguri, alaturi de MSM si glucozamina, sustin sinteza fibrelor de colagen si restructurarea epidermei. Aspectul intinerit si sanatos al pielii este redat de nota hidratanta a cremei, de actiunea uleiului de luminita noptii, a untului de shea si a glicerinei. Formula este imbogatita cu uleiuri esentiale pentru un parfum delicat, natural si placut si pentru efect iluminator.
RadiantSkin™ HA Cream reface rezervele de acid hialuronic, actionand direct prin puterea mare de penetrare si indirect prin stimularea sintezei proprii organismului.
Ingrediente active: acid hialuronic, anghinare, samburi de struguri, ulei de luminita noptii, unt de shea, MSM, glucozamina."

Pret 93 ron
Parerea mea  : 


    • Am utilizat-o atat dimineata , cat si seara dupa ritualul de demachiere
    • Intra destul de repede in piele, chiar si pentru un ten mixt spre gras
    • Pielea se simte imediat hidrata si mai luminoasa
    • Imi place pentru ca se consuma foarte greu, fata de celelalte creme folosite de mine.nu contine parabeni.
    • O recomand cu mare drag tuturor celor care se apropie de 30 ani pentru a preveni ridurile 



Iata cateva informatii despre cele doua uleiuri:




"Maracuja sau fructul pasiunii, asa cum mai este cunoscut acest fruct, este originar din Brazilia, Paraguay si nordul Argentinei. Maracuja este cultivata in prezent in regiuni tropicale si subtropicale precum America de Sud, Caraibe, Israel, Australia sau Hawaii si Statele Unite. Fructul este apreciat pentru gustul dulce dar si numeroasele beneficii ale semintelor sale, ce merg mai departe de hranirea organismului, pana la sustinerea frumusetii naturale.


Uleiul de baobab este ideal pentru calmarea pielii si pentru protectia firului de par, reducand caderea acestuia. Baobabul este cunoscut in Africa drept “arborele vietii” datorita adaptabilitatii ridicate la conditiile de mediu aspre. Traditional, acesta se foloseste pentru a proteja pielea si parul de agresiunea factorilor de mediu.

Recomandari:
Uleiul de babobab  este un ulei obtinut prin presare la rece fiind 100% natural ,nerafinat , neprocesat . Poate fi aplicat direct pe piele ca ulei de ingrijire sau poate fi inclus in lotiuni, crème, sampoane sau masti faciale si capilare.
Pentru tenul uscat: hidrateaza si hraneste pielea uscata prevenind imbatranirea si ridarea datorita acizilor grasi nesaturati.Se maseaza usor tenul.
Pentru corp: se maseaza intreg corpul pentru hidratarea pielii insistand in locurile predispuse vergeturilor sau in zonele iritate dupa expunerea la soare ,pentru hidratarea optima a corpului se aplica pe palma umeda cateva picaturi de ulei de baobab.
Pentru par uscat, deteriorat: se aplica pe varfurile deteriorate sau dupa baie se aplica pe intreg firul de par pentru hranirea acestuia. Poate fi inclus ca ingredient active pentru mastile capilare cu proprietati regenerante
Pentru elasticitatea pielii si preventia vergeturilor : se aplica 1-2 ori pe zi masand usor pana la absorbtie. Uleiul nu inchide porii si nu lasa pielea grasa."


Eu am combinat cele 2 uleiuri plus ulei de cocos si am aplicat pe scalp , lasand sa actioneze cam o ora.
Mi-a placut ca la uleiul de baobab sticla vine si cu o pipeta cu care se poate doza cu usurinta produsul. Am folosit-o pentru a doza si uleiul de maracuja, el neavand pipeta sau alt sistem de dozare.

Inainte de a-mi spala parul am aplicat pe scalp dar si pe lungimea firului de par.Cum am parul cu tendinta de ingrasare si predispus la matreata, am stat cu emotii deoarece cand mai preparam astfel de masti acasa cu uleiuri, chiar daca samponam de 2 ori parul, tot il simteam mai gras.



Imi plac cele doua uleiuri pentru ca pe sticla scrie exact cum se poate utiliza , vine si cu traducerea in limba romana pe cutie. Sunt produse in SUA.


Uleiul de Maracuja are 118 ml si costa 89 ron, iar cel de baobab are 60 ml si costa 96 ron.



Daca acum le-am incercat pentru par, nu am rezistat tentatiei de a le folosi si pe corp, mai ales ca dupa nastere am ramas cu unele vergeturi.

Am utilizat uleiul de Maracuja si pe fata si imi era teama ca imi va ingrasa tenul, el fiind unul mixt, dar spre marea mea uimire, s-a absorbit foarte bine! Si pentru noapte aleg sa folosesc cele 2 uleiuri , combinandu-le sau folosindu-le pe rand, iar dimineata utilizez crema de fata.

Sunt foarte multumita de aceste produse si pe viitor cu siguranta le-as recumpara.

Voia ti folosit vreun  produs Secom?

2 comentarii:

  1. Si eu folosesc de aproximativ o saptamana crema de fata Radiant Skin si pana acum nu pot sa spun decat de bine. Tenul meu a reactionat foarte bine la ea, desi de obicei se cam supara cand introduc produse noi in rutina mea, crema se absoarbe usor si lasa fata hidratata, dar nu grasa.
    Sper sa aiba rezultate excelente si pe termen lung...

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac uleiurile ,mai ales daca sunt bune si pentru corp ,pentru vergeturi mi-ar trebui si mie ,poate au ceva effect la vergeturi ,te rog sa -mi spui

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!