marți, 9 februarie 2016

Schauma Push Up Volume

Tot citeam in ultimul timp pe diverse site-uri , ca pentru parul fin cu tendinta de ingrasare se potrivesc sampoanele pentru volum, tocmai pentru a face firul de par mai gros si a-i da volum,Am gasit la oferta acest pachet de sampon si balsam de la Schauma , si l-am cumparat.Cred ca a costat 16 ron , ambele produse, si mi-am zis ca am facut o afacere foarte buna,

Dupa primele utilizari, chiar eram incantata de sampon pentru ca se vedea un oarecare volum .Balsamul era si el ok, deci credeam ca am gasit in sfarsit produsele preferate de parul meu.

Dar dupa cateva utilizari, a inceput sa-mi apara matreata si am renuntat la sampon,Balsamul l-am folosit in continuare, caci isi facea treaba .Imi descurca firul de par si miroasea floral.

Am crezut ca utilizand ambele produse, sampon si balsam ale aceleiasi game , voi avea rezultate mai bune, dar se pare ca in cazul acestor produse , nu a fost sa fie asa.


Un comentariu:

  1. eu una nu am gasit ceva pentru aceasata problema ,ingrasat par ,iar daca schimb samponul apare matreata ,daca gasesti ceva bun sa ne anunti ,cred ca sunt o multime de fete care au aceasta problem ,eu una m/am saturat nu stiu ce sa mai incerc ,se ingrasa asa repedesi nu port nimic pe cap

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!