sâmbătă, 20 februarie 2016

Online vs. real

Cum va mai scriam la  sfarsitul anului 2015, anul acesta vreau sa adopt mai multe obiceiuri sanatoase, alimentare si sportive, dar sa nu uitam de partea spirituala. Ar trebui din cand in cand sa mai lasam laptopurile, telefoanele, tabletele deoparte si sa fim mai antrenati in viata reala.

Nu neg ca toate aceste tehnologii ne ajuta, cum ar fi Youtube.Intr-o zi mohorata cand nu am alta treaba, imi face placere sa urmaresc videoclipuri despre tot felul de produse cosmetice, review-uri, coafuri noi. Dar sunt momente cand ar trebui sa ne deconectam de toate aceste obiceiuri, sa ne relaxam citind o carte, sau sa bem un ceai, sa iesim la o plimbare in aer liber.

Pe Youtube  dar si pe Facebook o urmaresc pe Marianna Hewitt.Imi plac postarile ei legate de nutritie, sport,dar si videoclipurile postate pe pagina sa , de acolo mi-a si venit ideea acestei postari!



 Am ales sa petrec cat mai putin timp posibil in fata laptopului sau a telefonului.
Chiar iti pot da dureri de cap, de gat, de spate , pozitia aplecata pe care o abordam de fiecare data cand stam cu telefonul in mana.

Cand vin seara de la serviciu in tramvai tot vad persoane care ori se joaca  pe telefon, ori vorbesc la telefon, putine sunt cele care doar privesc pe geam, asa cum fac eu.
Si parca ne transformam in robotei programati sa facem acelasi lucru in fiecare zi!

Si uite asa trec anii pe langa tine, si tu tot stai cu telefonul in mana, ba pe facebook, ba jucandu-te, si uiti cum e sa mai iesi la o cafenea, la o cofetarie, la o plimbare!





Plus ca  online, toti vrem sa ne cream o anumita imagine, care de multe ori nu corespunde realitatii.Si de ce sa traim fals, cand  ne putem bucura cu adevarat de viata, de toate defectele si calitatile noastre, asa cum suntem noi.

Asa ca, acusi vine primavara si vremea buna, haideti sa mai lasam tehnologia, sa iesim in parc, fara sa navigam pe facebook, sa ascultam ciripitul pasarilor, sa ne bucuram de florile ce stau sa apara!

Un comentariu:

  1. Primavara e intotdeauna un anotimp perfect pentru a ne deconecta de la Tehnologie. Si eu mi-am propus sa fac mai multe activitati in aer liber si sper sa reusesc. :D
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!