miercuri, 27 ianuarie 2016

Sampon dermatologic pentru par gras

Am cumparat acest sampon pentru a mai calma parul meu cu tendinta de ingrasare, la recomandarea consultantei de la plafar.Am dat 33 ron, si chiar speram sa fie bun, fiind produs in Franta, fara parabeni.

Dar , dezamagire!!Nu numai ca mi se ingrasa mai repde parul, ci imi provoaca si matreata.
Mirosul e asemanator celui de urzica, vechi de pe vremea bunicii, face destula spuma, simt cum scartaie parul dupa 2 aplicari ale samponului, si acest aspect  nu imi convine mai ales ca am varfurile uscate.
Neaparat aplic balsam sau masca de par dupa ce folosesc acest sampon.
Poate alteor persoane le prieste, dar pentru mine a fost un esec total.Si la 33 ron ma asteptam sa fie mai bun decat cele din market la 10 ron, dar se pare ca nici cele mai naturale, nu se ridica la asteptarile mele.

Din acest motiv, am comandat un sampon profesional si abia astept sa imi ajunga, sa il pun la treaba si sa va povestesc de el apoi.

In trecut am mai folosit produse profesionale pentru par, dar alegeam pentru par vopsit, sau deteriorat.In schimb acum am ales pentru par gras pentru curatarea acestuia.Si sper sa fiu multumita, caci altfel nu mai stiu la ce produs sa apelez!!

2 comentarii:

  1. a fost o perioada cand ma vopseam ,dar a inceput sa-mi cada parul si nu am reusit sa gasesc nimin pentru par ,pentru deterioararea lul si faptul ca al meu se ingrasa rau.Eu una nu am gasit nimic pentru par

    RăspundețiȘtergere
  2. un brand de care nu am mai auzit pana acum

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!