joi, 21 ianuarie 2016

Imi ingrijesc parul cu ulei de cocos



Din cand in cand , atunci cand timpul imi permite vreau sa rasfat parul meu cu produse cat mai naturale. Din acest motiv untul de cocos nu lipseste din baia mea. Am parul predispus la ingrasare si matreata si o data pe saptamana aplic acest ulei de cocos si pe scalp masand in acelasi timp minim 5 minute cu capul in jos, stimuland astfel circulatia sangelui si fortand parul sa creasca mai repede.
Il aplic si pe lungimea firului de par apoi prind parul intr-un coc si stau minim o ora asa. Apoi il spal ca de obicei , totusi cu putin  mai calda apa, ca sa se spele tot uleiul din par.


Recipientul este din sticla si a avut aceasta folie de protectie.A costat  doar 22.3 ron  si are 175 grame, si pot spune ca este foarte spornic.Il am mai mai bine de 2 luni si nici un sfert nu se cunoaste ca as fi utilziat din el.Asta si pentru ca nu chiar in fiecare saptamana il utilizez!

Dar rezultatele nu au intarziat!! Am un par mult mai hidratat si mai stralucitor dupa ce aplic aceasta masca, nu mai e nevoie sa aplic balsam in el. Dar daca aplic la radacina am observat ca se ingrasa mai repede, deci aplic rar la radacina , desi stiu ca este indicat si pentru matreata.
In cazul meu ma confrunt doar in unele zone ale capului cu matreata uscata si chiar daca am aplicat uleiul si acolo, nu prea am vazut efecte. Matreata continua sa reapara in acea zona.

Inca astept samponul ideal si pentru parul meu, care se incapataneaza sa apara!

Dar per ansamblu este un ulei bun pe care il voi recumpara pentru hidratarea parului meu si pe viitor!
In plus l-am folosit si in ceai, punand o lingurita in el si ii da o aroma aparte.

Nu am observat deosebiri intre acest unt si altele mai scumpe, dar stiu ca cele care sunt nerafinate si presate la rece sunt cele mai bune , de aceia si  pretul acelora poate fi mai mare.Oricum , la cat de putin se consuma din el, este o afacere buna.

Ati folosit acest ulei? Ce parere aveti?


6 comentarii:

  1. nu l-am folosit ,dar este chiar o afecere buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am auzit pe nimeni ca nu ar fi incantat de acest ulei!!

      Ștergere
  2. nu am folosit pana acul ulei de cocos dar de multa vreme imi doresc. am gasit chiar si varianta potrivita la dm si stiu ca pe aceea o voi alege. acum astept momentul potrivit pentru a-l cumpara. :)
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. l/am vazut la DM ,dar nu am incercat niciodata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am fost si eu azi la DM si mi-am luat un ser pentru par!! Am vazut uleiul de cocos chiar ieftin acolo, desi unele preturi le au mai piperate decat in supermarket sau plafare

      Ștergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!