luni, 17 octombrie 2016

Vopsea W5 Palette Nougat

De obicei foloseam nuanta LG5 de la Palette si mereu iesea nuanta ca pe cutie. In poza a 2a observati nuanta mea dupa ce am folosit prima oara LG5.
Mi-a placut mult aceasta nuanta , pentru ca era speciala pentru parul inchis la culoare si nu aveam surprize sa nu imi iasa nuanta, cum am patit cu mai multe vopsele. Avea mai mult amoniac si de aceia reusea sa se prinda chiar si de radacinile mele brunete.

Acum am decis sa aleg alta nuanta W5,ce pe cutie pare un pic mai inchisa decat nuanta mea de acum. Dar am decis sa o cumpar pentru ca doresc sa nu mi se mai cunoasca atat de tare radacinile cand cresc. Pentru ca dupa atatea peripetii ale parului meu, vreau sa il mai menajez si sa ma vopsesc cam la 2 luni in loc de lunar.  Si e o grija in plus pentru par sa folosesc o vopsea cu o cantitate mai mica de amoniac. Nuanta aceasta nu face parte din gama celor pentru par inchis la culoare.






De cand au introdus si masca de ingrijire imi place si mai mult aceasta vopsea!!
De obicei cand vopsesc tot parul, folosesc 2 cutii de vopsea si am astfel 2 plicuri ale mastii de par. Sunt destul de spornice pentru ca eu nu aplic pe scalp, ci doar pe lungimea firului de par, asa ca cele 2 pliculete ma tin cam 4-5 spalari. Incerc sa alternez folosirea lor cu cea a balsamului meu de par, si le  o pun la treaba doar cand observ ca mi se cam duce din luciul vopselei si imediat dupa vopsire.




Cam asa arata nuanta parului meu si in ultima poza puteti vedea ca deja radacinile incep sa se cunoasca!

Asa ca am folosit noua nuanta  de la Palette!Eram obisnuita deja cu textura vopselei si cu aplicarea ei, deci totul a decurs ok.

Am asteptat cumintica cele 30 minute cat actioneaza vopseaua. Eram destul de nerabdatoare sa vad daca e vreo schimbare in nuanta mea de par. Nu este mare diferenta, cel putin din poze, dar cu ochiul liber se vede putin mai inchis decat nuanta anterioara.



Voi vedea daca voi ramane la aceasta nuanta mai inchisa , sau voi reveni la cea mai deschisa lunile viitoare:)

Un comentariu:

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!