miercuri, 8 martie 2017

Kerastase -brand de lux - merita sau nu banii


Iata ca a ajuns si noul meu sampon Kerastase Specifique, special pentru scalp sensibil si  par uscat.

Are 250 ml si la reducere pe Elefant il puteti gasi si la 77 ron, de obicei pretul lui depaseste 95 ron.In magazine chiar si al 150 ron l-am gasit, de aceia e cel mai bine sa cautati online site-ul cu pretul cel mai mic.

Mi-a placut mirosul delicat , nu dulce cum eram obisnuita cu majoritatea sampoanelor.Face destula spuma, mai ales la a 2a samponare.
Mi-a descurcat foarte bine parul mai ales la varfuri unde mereu cand foloseam alte sampoane , acestea ramaneau uscate si necesitau balsam sau ulei de par. De data aceasta nu am mai folosit balsam sau masca, am vrut sa vad exact cum se comporta samponul cu firul de par.

Este produs in Spania, creat tot sub brandul L'Oreal, dar este gama de lux a acestuia, despre care am citit numai pareri bune.






































Ingredientele samponului Syoss Salonplex:

Ingredientele samponului Dove Youthful Vitality:









Se pot vedea unele diferente intre compozitia acestor sampoane drugstore si cel profesional.Desi , nici in cel profesional nu sunt toate super safe , daca isi fac efectul dorit, nu cred ca mai conteaza. In cazul meu sampoanele din plafare, cu ingrediente cat de cat mai naturale, nu au nici un efect, ba mai mult imi provoaca matreata.

Am pozat din curiozitate si listele celorlate sampoane din care  se gasesc in supermarketuri, pentru a vedea care este diferenta intre acestea si unul profesional.


Dupa mai multe utilizari ale acestui sampon am observat ca firul de par si-a schimbat cumva textura, este mai usor de coafat si mai "bouncy" sa ii zic asa.

Dar, cum patesc eu de obicei, dupa cateva spalari parul mi se ingrasa, si asa am patit si cu acest sampon. Avand parul asa de dificil, este greu sa gasesc samponul care sa se plieze exact pe nevoile parului meu.

Cand vor fi la reducere as vrea sa incerc si mastile sau balsamul Kerastase , sa vad cum vor fi si ele, desi daca si brandul Kerastase nu imi prieste....nu stiu ce alt sampon sa mai incerc!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!