luni, 29 septembrie 2014

Sampon Argan Plus cu ulei de masline

Samponul Argan Plus cu ulei de masline de la Farmec face parte din gama celor 3 sampoane lansate anul acesta care au in componenta si ulei de argan.

Fiecare a fost creat pentru un anumit tip de par:

  • cu jojoba pentru par fragil si scalp sensibil
  • cu keratina pentru par deteriorat, greu de aranjat
  • si cu ulei de maline pentru par fin , fara consistenta


Au un design interesant , imi place sticla lor de plastic inchisa la culoare, dar e un minus ca nu vezi cand se termina produsul, nefiind transparent.
Eu am facut cunostinta cu ultimul din gama:cel cu ulei de masline, mai exact cu o mostra primita o data cu achizitionarea revistei Unica de septembrie.


  • Face suficienta spuma
  • Curata parul si il lasa matasos
  • Nu provoaca matreata sau iritatii la nivelul scalpului

L-am folosit, mi-a placut si m-am interesat de el pe site-ul celor de la Farmec.


 Are 250 ml si costa in magazinul online in jur de 13 ron.
Iata ce descriere oficiala are:

"Uleiul de Argan se obţine prin presarea fructelor arborelui Argania Spinosa, un copac din Maroc. De secole, marocanii au folosit uleiul de argan pentru îngrijirea pielii, a părului şi în dieta lor cotidiană.

Prin aportul de acizi grași esențiali, vitamine și minerale pe care le conțin, uleiul de argan și uleiul de măsline conferă firului de păr consistență, rezistență, vitalitate. Părul capătă astfel un aspect sănătos, cu un plus de volum, devine mătăsos și strălucitor



Uleiul de măsline:
  • revigorează părul
  • hrăneşte şi tonifică firul de păr şi scapul
  • conferă elasticitate firului de păr şi un aspect mătăsos
Uleiul de Argan se obţine prin presarea fructelor arborelui Argania Spinosa, un copac din Maroc. De secole, marocanii au folosit uleiul de argan pentru îngrijirea pielii, a părului şi în dieta lor cotidiană".
Navigand pe site-ul lor am descoperit

Ma tenteaza si Serul Argan Plus la 100 ml, pret 17 ron la promotie, dar mai intai voi termina uleiul de par de la Gliss.

Si samponul anticadere Gerovital H3 Derma+, care are 200 ml si il gasiti la pretul de 27 ron la promotie.


Voi ati folosit aceasta gama noua de la Farmec? Sunt mandra ca sunt romanca si ca firmele romanesti produc asemenea cosmetice laudate in tara si peste hotare.



joi, 25 septembrie 2014

Masca de fata Vivanatura cu trandafir si argila



Masca de fata cu argila si trandafir de la Vivanatura mi-a fost trimisa spre testare impreuna cu alte bunatati de la ei.
Cum am avut  incercari nereusite cu niste masti de fata de la Yves Rocher ma gandeam cu ce poate fi deosebita aceasta masca de cele incercate?

Si nu m-a dezamagit!
Se simte pe fata cum  argila detoxifica pielea si trandafirul da o aroma frumoasa pielii.

Iata descrierea oficiala:


"Masca de față este un produs 100% natural, care are în compoziție argilă activă, uleiuri naturale de jojoba și palmier, extract de lavandă, tea tree și trandafiri. Această formulă are un rol puternic de revigorare și hrănire, curăță porii în profunzime, previne apariția acneei.
Argila, element de bază în componența măștii de față, este adesea numită pământul care vindecă, fiind un detoxifiant puternic, cu o remarcabilă capacitate antitoxică și de absorbție. Are proprietăți cicatrizante deosebite. Reîncarcă celulele cu energie vitală, dă luminozitate și strălucire tenului. Este un puternic bacteicid, tonifiant și vitalizant. În urma aplicării măștii de față, pielea respiră liberă, eliminând impuritățile și excesul de sebum. Tenul capătă un aspect sănătos, curat și catifelat!
Acțiunea gomajului prin ingredientele sale active stimulează microcirculația sanguină și reînoirea celulară, determinând astfel efectul profund de regenerare. Prețiosul ulei de trandafiri este constituit în proporție de peste 80% din acizi grași esențiali, vitamina C, care asigură o puternică hidratare, stimulează producerea de colagen și elastină, prevenind îmbătrânirea tenului. Masca de față cu argilă activă și tandrafir VivaNatura generează efectele unui lifting facial, fiind  însă o modalitate naturală, neagresivă, de a preveni și ameliora aspectul obosit al pielii, redând acesteia fermitatea și elasticitatea.
Formula benefică și eficientă a Măștii de față cu argilă activă și trandafir de la VivaNatura conferă tenului strălucire și vigorare datorită conținutului de uleiuri naturale, care au puternice efecte antioxidante și regeneratoare și a extractului de gălbenele și mușețel, care calmează și liniștesc tenul."


Pretul e mic- 7 ron pe 75 ml produs. Mai ieftin de atat sigur nu gasesc o masca mai buna care sa aibe aceleasi rezultate!

Eu avand ten mixt o aplic o data pe saptamana de regula duminica . atunci cand am mai mult timp.O las pe fata pana se usuca, apoi o indepartez cu apa calduta.
Aplic lotiunea tonica si neaparat crema hidratanta.Pielea ramane catifelata si neteda de fiecare data cand o aplic.
O recomand cu mare caldura si ma bucur ca din nou produsele romanesti m-au surprins intr-un mod super placut!

Voi ce masti de fata folositi?

luni, 22 septembrie 2014

Balsam par Cien





Daca vorbesc de ingrijirea parului, nu mi-ar ajunge 1000 de postari cred!!
Este domeniul care ma intereseaza cel mai mult si in care investesc cei mai multi banuti.
Dar nu mereu ce e scump e si bun, asa ca am zis sa fac un experiment incercand balsamul de par Cien pentru par vopsit , cumparat de la Lidl.
A costat 5 ron , gramajul fiind unul mai mare decat la produsele de gen din comert, avand 300 ml.
Am zis ca ce poate face la acest pret? Dar mare mi-a fost mirarea cand am vazut ce matasos si fin imi face parul dupa ce il aplic. Miroase floral si persista aroma pe par cateva ore dupa aplicare.
Lasa parul usor de pieptanat si se si consuma destul de greu.
L-am folosit si ca si masca de par atunci cand am facut o masca din ulei de masline, lapte si balsam de par. Si rezultatul a fost unul foarte ok:par matasos si usor de pieptanat.

Cum sunt la al 2lea produs marca Cien pentru par, dupa ce am mai folosit samponul de la ei, ma tenteaza si alte produse cosmetice de la ei.

sâmbătă, 20 septembrie 2014

Demachiant pentru ochi Yves Rocher- o mare dezamagire


Daca ati mai citit articole pe blogul meu, ma declaram fan al produselor Yves Rocher.Imi plac gelurile lor de dus, parfumurile, si mai ales ofertele online si cele personalizate!

Dar demachiantul primit la penultima comanda m-a dezamagit!

E special creat pentru zona ochilor si ma asteptam sa nu am probleme, Dar ma ustura si il mai folosesc doar pe fata pentru a indeparta machiajul, dar atunci cand ma dadeam cu rimel si eram nevoita sa insist la demachiere in zona ochilor, ma ustura  foarte tare, de trebuia sa ma spal imediat pe fata cu multa apa!



Intr-adevar nu are parfum si parabeni asa cum este specificat pe sticuluta, dar nu inteleg de ce am avut aceasta reactie la el.



Chiar sunt curioasa daca vreuna din voi a mai folosit acest demachiant, daca s-a confruntat cu aceiasi problema.
De la ei nu am folosit demachiant pana acum si am zis sa il incerc pe acesta, dar se pare ca am ales gresit.

Cand nu este la promotie costa 22 ron si are 200 ml ,cantitate ok pentru acest pret daca si-ar fi facut treaba asa cum trebuia.
Cred ca voi reveni la demachiantul Garnier cu care nu am avut probleme desi nu era special creat pentru zona ochilor.

joi, 18 septembrie 2014

Sa testam din nou creme Vichy!




Dupa succesul campaniei de testare de anul trecut, Vichy va invita din nou in farmacii, unde puteti primi GRATUIT kit-ul de mini produse antirid. 






Acesta contine:

1x Esantion IDEALIA Life Serum 3 ml
1x Esantion LIFTACTIV Serum 10 fata 3 ml
1 x Esantion NEOVADIOL crema densificatoare de reproportionare 3 ml
1 x Esantion LIFTACTIV FLEXITEINT fond de ten antirid 1 ml
1 X Esantion  LIFTACTIV Serum 10 Ochi si Gene 1 ml

Pe langa aceste mini produse, kit-ul va ofera si un voucher de reducere de 20 de lei la urmatorul produs Vichy achizitionat. Puteti gasi cea mai apropiata farmacie  AICI.

duminică, 14 septembrie 2014

Sapun lichid CIEN

Am folosit cand eram in vizita la o amica acest sapun lichid, si asa de tare mi-a placut, incat am zis ca neaparat trebuie sa -l cumpar.
Din Lidl ( unde se comercializeaza marca proprie Cien ) , nu prea obisnuiesc sa imi fac  cumparaturile, asa ca nu prea cunosc cosmeticele  care se vand la ei.
Dar fiind in treacat zilele trecute, am zis sa intru.Dulciurile lor sunt dementiale, mai ales ca sunt direct importate din Germania, si chiar se simte diferenta la gust fata de alte dulciuri din magazine gen Carrefour, Kaufland.
Mi s-a lipit de mana un  balsam pentru  par vopsit, pe care l-am si pus la treaba, si va urma un review, dar si de sapunul lichid Cien cu  lotus.

A costat 4,5 ron si are 500 ml, mai mult decat convenabil.

Sticluta e din plastic dar are un model cu romb pe laterale foarte finut.

Dozajul e cu pompita.

E cremos , face multa spuma si miroase a flori foarte bine.

Mirosul persista pe maini si dupa ce te speli.


sursa

Ambalajul e transparent , usor sa iti dai seama cand se termina .

Personal ma declar multumita de acest sapun si voi incerca si alte variante ale lui.
Plus ca voi  incerca si alte cosmetice marca Cien, sa vad cum sunt.

Ati incercat produsele Cien? Care sunt favoritele voastre?

sâmbătă, 13 septembrie 2014

Deodorant Stick CK Unisex- ofera protectie sau nu?

Daca la unele accesorii sau produse de make up putem renunta,sau nu le folosesc toate femeile, la deodorant sigur nu putem renunta.
Degeaba esti machiata si aranjata, daca transpiratia iti da bataie de cap.

Si nu de putine ori am fost de-a dreptul socata de modul cum unele domnite erau aranjate din cap pana in picioare, ca scoase din cutie, dar cand treceai pe langa ele......iti venea sa iti pui un cleste pe nas. Si nu stiu ce barbat te-ar mai gasi atragatoare daca in loc sa mirosi a fresh, a lacramioare sau bergamota, tu mirosi a transpiratie!!
Daca atunci cand se schimba sezonul mai schimbam parfumul, in ceea ce priveste ingrijirea si protectia pielii noastre cred ca tot timpul trebuie sa fim fresh.

 De-a lungul timpului, am folosit numeroase deorodante, fie sub forma de roll on ,stick, sau spray.Am folosit si produse fara aluminiu de care se feresc acum multi , si produse fara parabeni dar tot la cele clasice am revenit, din simplul motiv ca nu ma protejau contra transpiratiei. Si pentru mine degeaba ar fi fost sanatos daca nu erau ok. Am facut acest compromis cu produsele destinate luptei contra transpiratiei , desi la celelalte produse de make up sau de ingrijire a tenului sunt mult mai atenta si le prefer pe cele mai naturale .


 Mereu am fost tentata sa aleg un deodorant din gama unui parfum .Aveam eu impresia ca mirosul deodorantului completat cu aroma parfumului va rezista mai mult pe piele.



Dar cum alegem antiperspirantele si care e diferenta intre antiperspirant si deodorant?

Antiperspirantele reduc sau blocheaza complet transpiratia. “Acestea contin ingrediente active care blocheaza productia glandelor sebacee sa produca transpiratie la suprafata pielii”, explica Pascale Mora. Sunt potrivite atat pentru persoanele predispuse la transpiratie abundenta, dar si pentru transpiratia produsa de emotiile din situatiile stresante. De asemenea, ele sunt recomandate si pentru cei care vor sa evite momentele stanjenitoare din timpul exercitiilor fizice sau din timpul temperaturilor ridicate.

“Piatra de alaun trebuie aplicata pe pielea umeda - fie in timpul dusului, fie la final” recomanda Carole Brahim. “Nu este parfumata, dar are proprietati antibacteriene”, adauga Pascale Mora. Efectul pietrei de alaun dureaza doar cateva ore.

Deodorantele nu regleaza propriu-zis transpiratia, dar au alte doua beneficii: unele previn aparitia bacteriilor care sunt responsabile de mirosul neplacut, in timp ce altele estompeaza mirosurile neplacute deja existente.
Deodorantele si antiperspirantele exista pe piata sub diferite forme, astfel incat putem alege in functie de nevoile noastre. De retinut este ca stick-urile si roll-on-urile antiperspirante se aplica preferabil dimineata dupa dus pe pielea curata, pentru a preveni riscul contaminarii cu posibile bacterii ce ar putea cauza o infectie. Pe de alta parte, spray-urile pot fi aplicate de mai multe ori pe zi daca este necesar.



Eu urmaresc atunci cand cumpar un deodorant mai multe aspecte:


  • sa aibe un pret accesibil
  • sa aibe un miros fresh- cele dulci nu imi plac deloc
  • sa fie sub forma de stick sau spray- doar cu unele deodorante roll on ma inteleg. restul am impresia ca se usuca foarte greu pe piele
  • sa nu irite pielea

Deodorantul  CK One Unisex este noua mea achizitie de care sunt multumita.

Daca pana acum foloseam doar produse din supermarketuri gen Dove, Garnier, Nivea, acum am hotarat sa folosesc un deodorant din gama parfumului CK One . Este un deodorant unisex, cu miros fresh dar care nu persista atat de mult.
Imi place ca e compact si se vede exact cat se consuma din el. Are un gramaj generos de 75 gr, care face ca produsul sa se consume destul de greu.Pretul lui a fost de 41 ron.
Puteti spune ca e un pic cam scump,dar avand in vedere ca este sub forma solida, sigur va tine mai mult.






De obicei daca plec in oras de pe la ora 10 dimineata , aplic dupa dus deodorantul si pana la ora 20 nu cred ca mai apuc sa ma improspatez.Si acest deodorant a trecut cu brio testul meu!!

Daca in trecut ma confruntam cu o transpiratie abundenta, de cateva luni de zile aceasta s-a mai reglat si pot spune ca nu am probleme mari in  acest sens.

Trasnpir in continuare cu acest deodorant daca afara este foarte cald,dar nu apare acel miros neplacut, simtind cum ma protejeaza pe parcursul intregii zile.
Nu mi-a iritat pielea, chiar daca l-am aplicat dupa ce m-am epilat la subrat, ceea ce e un mare plus pentru el, si nici nu m-a usturat ca in cazul deodorantele care contin alcool.

Pentru persoanele care se confrunta cu transpiratie abundenta va recomand  sa folosesc produse dermatocosmetice pe care le gasiti in farmacii sau magazine online, deoarece acelea lucreaza mai mult la reglarea glandelor sudoripare si nu doar sa inhibe excesul de transpiratie.
A fost o perioada cand am folosit un roll on tratament Eucerin care mi-a reglat foarte bine transpiratia si apoi am putut reveni la produsele clasice din comert.

Pe viitor l-as recumpara chiar daca nu persista asa de mult mirosul sau fresh, dar  protejeaza bine contra transpiratiei si acest aspect e un plus pentru mine.

Pe site gasiti o gama variata de parfumuri si produse de ingrijire Calvin Klein, din care va puteti alege produsul preferat.

Voi ati folosit astfel de deodorante? Sau le preferati pe cele clasice din comert?

marți, 9 septembrie 2014

Uleiul de argan -vedeta Gerocossen!

Gerocossen  a pregattit noi lansari de produse toamna aceasta:



Gama de produse cu ulei de argan, ce contine:


  • Masca de par reparatoare - 450 ml la pretul de 23 ron



Tratament revitalizant pentru parul uscat, vopsit sau deteriorat. Formula sa imbogatita cu ulei de argan, ulei de ricin si keratina reface structura fibrei capilare si o fortifica. Furnizeaza parului acizi grasi esentiali, vitamina E, minerale si keratina ce ajuta la cresterea densitatii si grosimii firelor de par. Trateaza varfurile despicate si reduce ruperea parului. Parul devine mai puternic, mai frumos si mai stralucitor.


  • Unt de corp-450 ml , 25 ron
Formula luxurianta, intens hranitoare, pe baza unui complex unic de nutrienti naturali. Ulei de argan, unt de Shea, ulei de migdale, ceara de albine sunt ingredientele naturale ce furnizeaza pielii vitamine si lipide esentiale, o hranesc in profunzime si-i confera catifelare. Pielea ramane neteda si matasoasa, fara urma grasa.
  • Sampon pentru par vopsit- 400 ml, 18 ron
Formulã blandã creatã pentru protejarea culorii pãrului vopsit. Spalã delicat pãrul, in timp ce complexul bioactiv natural: ulei de argankeratinã si proteine de casmir, in asociere cu filtrul UV reparã firele deteriorate, protejeazã culoarea pãrului vopsit si mãreste rezistenţa culorii la samponãri repetate. Dupa spãlare, pãrul rãmane suplu si plin de vitalitate, iar culoarea pãrului vopsit dureazã mai mult.


  • Balsam pentru par vopsit-400 ml, 17 ron


Au si magazin online, si la comenzi de 75 ron aveti livrarea gratuita!

Pe langa faptul ca sustinem produsele autentice romanesti sunt si foarte calitative la preturi accesibile.

sâmbătă, 6 septembrie 2014

Fii fresh cu Dove gel de dus!


Pe langa gelurile de dus de la Yves Rocher, cel mai mult imi plac  cele de la Dove.Le stiu demult timp si mereu ma surprind.
Daca pana acum preferam gelul de dus  in varianta clasica, acum am inceput sa experimentez si gelurile de dus cu arome diferite, cum ar fi cel cu aroma de rodie si lamaie.

Aceste geluri de dus lasa pielea catifelata intr-un mare fel, si aromele lor mereu  imi fac simturile sa vibreze.

Atunci cand vin seara dupa o zi epuizanta de la serviciu, unde stau in picioare 8 ore,ma confrunt cu o stare de oboseala generala, dar dupa o baie relaxanta cu gelul de dus Dove ma simt noua ca un bebelus!




Nu stiu daca motivul e textura cremoasa care imi hidrateaza pielea sau aroma intensa a gelului, dar clar este cel mai bun lucru pe care il pot face seara, ca sa imi inchie ziua intr-o nota optimista.


Cu gelurile de dus de la Dove am facut cunostinta acum multi ani si daca imi amintesc  bine tot un gel de dus am folosit prima oara.Era la moda atunci sa folosesti produse Dove, aveau si reclame tv si erau produse bine cotate.
Ma bucur ca in timp nu au facut rabat de la calitate si  intalnesc aceleasi ingrediente care ajuta la frumusetea pielii.


Am folosit de curand acest  gel de dus Dove cu rodie si lamaie cumparat de pe Aoro.Si am fost foarte incantata de el.Sa va spun si de ce:



  • Gramaj 250 ml- mai mult decat generos, deoarece pun o cantitate mica de produs pe buretele de dus si imediat se produse multa spuma
  • Pret 25 ron, sau depinde de promotii- mie mi se pare ok , avand in vedere ca mai exista pe piata si alte produse concurente care au preturi mai ridicate decat acesta
  • Textura catifelata-care ramane pe piele chiar si 4-5 ore dupa dus
  • Miros fresh dar si dulce in acelasi timp, datorita rodiei te face sa evadezi cu gandul la o oaza de racoare, undeva pe o plaja pustie unde gasesti nenumarate specii de flori exotice , care mai de care mai parfumate




  • Am simtit cum imi hidrateaza pielea- nu a mai fost nevoie sa aplic lotiunea de corp.Este singurul gel de dus dupa care nu imi mai simt pielea uscata, nici macar in zona coatelor sau a genunchilor.


Poate nu dati atata importanta gelului de dus folosit, dar dusul nu este un banal gest de ingrijire, ci si un bun moment de relaxare si delectare, cu care ne place de obicei sa incepem si sa incheiem ziua. Dermatologii nu recomanda mai mult de doua astfel de experiente pe zi, altfel riscul deshidratarii pielii este mare. Nu si daca folosesti gelul de dus potrivit.


Asa am patit eu anii trecuti cand am vrut sa incerc si alte geluri de dus . Si nu mai stiu exact ce firma erau dar imi lasau pielea mult prea uscata .Desi parfumul era unul fresh si care se mentinea pe piele , ceva din compozitia lor nu ii pria pielii mele.

Un dus caldut, facut dimineata imediat dupa trezire, nu doar ca improspateaza, dar creste deopotriva tonusul, stimuleaza activitatea hormonala si invioreaza spiritul. Pentru a profita de aceste efecte, dusurile trebuie sa fie scurte si, mai ales, sa nu fie facute cu apa fierbinte. Aceasta distruge filmul hidrolipidic de la suprafata pielii, facand-o vulnerabila la deshidratare si imbatranire prematura. Desigur, un rol foarte important in contracararea acestui proces, il poate avea gelul de dus. 


Senzatia ca "va strange" pielea dupa ce faceti dus este manifestarea clara ca produsul pe care il folositi pentru curatare este unul prea agresiv, ce degreseaza in exces, pielea. 


Persoanele care au epiderma mai uscata e bine sa opteze pentru un produs dermato-cosmetic, ce poate fi achizitionat exclusiv din farmacii, ce contine pe langa o baza de spalare delicata, agenti de hidratare precum glicerina sau extractul de lipide. Asa sunt cele care au in compozitie extract de jojoba, migdale, masline sau ulei de cocos. De asemenea, este cu atat mai bine cand pH-ul produsului ales este apropiat de cel al pielii. Astfel de produse nu afecteaza celulele pielii si nu o usuca, asa cum se intampla in cazul sapunurilor sau gelurilor de dus alcaline. 

Pentru persoanele cu pielea grasa, este ideala folosirea la intervale regulate de timp a unui gel de dus cu particule exfoliante, pentru a usura indepartarea celulelor moarte. Cele mai eficiente in acest sens sunt produsele care contin zahar de trestie, mere, pere, sau capsune. In restul timpului, produsele pe baza de acizi de fructe (lamaie, grepfrut etc.) sunt foarte potrivite, caci au efect antiseptic si hidratant totodata. De asemenea, actioneaza impotriva radicalilor liberi de la nivelul pielii, influentand astfel metabolismul celular.



Pe site o intreaga gama de produse Dove atat pentru femei cat si pentru barbati, si in plus la fiecare comanda plasata pe site  primiti  un cadou la alegere.

Dove incurajeaza femeile sa se vada frumoase si sa stie sa se lase admirate pentru acest lucru.Mi-a placut acest video gasit pe Youtube, si cum parerile femeilor despre ele sunt mult mai critice decat realitatea .
Nu conteaza ca esti mai plinuta sau prea slaba, fiecare femeie are ceva frumos in ea .Si ar trebui sa invatam din aceste campanii sa nu mai fim atat de aspre cu noi. Fiecare incearca sa exceleze in domeniul ei de cariera, dar in acelasi timp sa fie si sotie, mama, gospodina, femeie de succes. Si deseori nu suntem apreciate la adevarata noastra valoare. Dar daca si noi ne criticam mereu si credeam ca nu suntem suficient de bune, de frumoase ,etc, atunci ce pretentii am putea avea de la cei din jur?

Nu trebuie sa ai dimensiunile unui fotomodel! Am intalnit femei plinute sau cu alte defecte, care si-au acceptat aceste defecte si chiar se simt mai frumoase decat alte femei cu dimensiuni aproape perfecte. 
Si in orice situatie conteaza cel mai mult ATITUDINEA!




Dove a devenit  brandul meu de suflet pentru ca orice produs am folosit de la ei a fost foarte ok, indiferent ca a fost vorba de gel de dus, roll on, sampon, sapun.Cam aceste produse am folosit eu de la ei si chiar daca acum mai jonglez cu unele geluri de dus de la Yves Rocher, tot favorit ramane! Si pentru ca au mereu tot felul de campanii si spoturi Tv  in care incurajeaza mereu femeile sa se simta frumoase.

miercuri, 3 septembrie 2014

Castiga accesorii de par si un sampon Renne Furterer

Va invit la un nou concurs!!
Castigati accesoriile de par din poza + samponul dermocosmetice Renne Furterer nou!!

Cerinte:
  1. LIKE PAGINII DE FACEBOOK A BLOGULUI- AICI
  2. SHARE ACESTEI POSTARI PE FACEBOOK


LASATI COMENTARIU AICI CU NUMELE DE FB SI LINKUL DE SHARE
DURATA CONCURS 3 SEPTEMBRIE- 3 OCTOMBRIE


CASTIGATOARE CONCURS:


Buna,
FB : Adriana Camelia Andrasescu Scrieciu
Share : https://www.facebook.com/andrasescu.camelia/posts/735863003148677
Multumesc frumos!



UPDATE!!
NOUA CASTIGATOARE E:



Share:https://www.facebook.com/marin.theodora.5/posts/696465603775976
FB: Marin Theodora

Oferta YVES ROCHER SEPTEMBRIE+ CONCURS!!!

Noua oferta YVES ROCHER DE SEPTEMBRIE E VALABILA





Cum vi se pare?
Eu as plasa o comanda pentru crema Ovale Lifting, pe care am utilizat-o in trecut si era foarte ok.


Nu uitati!! ACCESATI BANNERELE DIN PARTEA DE SUS A BLOGULUI SI delectati-va ochisorii cu produsele YVES ROCHER

In plus pe pagina de facebook a blogului va asteapta un concurs , la care puteti castiga un  IPHONE 5 DE 32 GB NOU!!
INSCRIETI_VA AICI!